Facebook Pixel ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Σκληρή νύχτα»!
| 2017-08-24 22:52:00

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Σκληρή νύχτα»!

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Σκληρή νύχτα»!

Δείτε τι γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη δική της ανάλυση για την εξέλιξη του αγώνα με την Εστερσουντ στο paokfc.gr.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Έναν σκληρό αποκλεισμό υπέστη ο ΠΑΟΚ από την Όστερσουντς που αποδείχθηκε όντως η μεγάλη έκπληξη των προκριματικών του Europa League και μετά τη Γαλατασαράι απέκλεισε και τον Δικέφαλο.

Το τελικό 2-0 ανέτρεψε το 3-1 της Τούμπας και έφερε τους Σουηδούς στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ έκανε συνολικά ένα κακό παιχνίδι, μα περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι, όπου δεν κατάφερε να απειλήσει πέρα από μια φορά στην αρχή του ματς με τον Κάμπος και μια στις καθυστερήσεις με τον Μάτος .

Δεν δέχτηκε επίσης πολύ μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δέχτηκε δυο γκολ από τον Γκοντός (το πρώτο σήκωσε διαμαρτυρίες για οφσάιντ) το τελευταίο 20λεπτο και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Είναι μια πολύ σκληρή νύχτα για τον Δικέφαλο, που μετά από αρκετά χρόνια καλείται να αρκεστεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι συνθέσεις:

Έστερσουντ (Γκράχαμ Πότερ): Κεϊτά, Σομί (60′ Σόμι), Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Μουκίμπι (67΄Βίντγκρεν), Νούρι, Μπασιρού, Έντουαρντς, Αϊές, Χόπκατ (90′ Μενσά), Γκόντος.

ΠΑΟΚ ( Ραζβάν Λουτσέσκου ):  Ρέι , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Λέοβατς ,Τσίμιροτ (81′ Κουλούρης ), Σάκχοφ , Μπίσεσβαρ (60′ Ενρίκε ), Μακ (86′Λημνιός ), Κάμπος , Πρίιγοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags