Facebook Pixel "Οι παίκτες του ΠΑΟΚ περπατούσαν στο τέλος - Γιατί δεν κάνει ροτέισον ο Λουτσέσκου;"
| 2017-08-28 18:11:00

"Οι παίκτες του ΠΑΟΚ περπατούσαν στο τέλος - Γιατί δεν κάνει ροτέισον ο Λουτσέσκου;"

"Οι παίκτες του ΠΑΟΚ περπατούσαν στο τέλος - Γιατί δεν κάνει ροτέισον ο Λουτσέσκου;"

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Κέρκυρας, Κώστας Χριστοφοράκης μίλησε για την έλλειψη φυσικής κατάστασης που εντόπισε στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους παίκτες που ξεχώρισε.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο υπηρεσιακός τεχνικός της Κέρκυρας, Κώστας Χριστοφοράκης και αναφέρθηκε στην έλλειψη φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που διαπίστωσε στο κυριακάτικο (27/08) ματς της Τούμπας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έλλειψη φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ: «Είδα κάποιους παίκτες που πράγματι στο τέλος δεν είχαν δυνάμεις και περπατούσαν. Ο Κάμπος έδειχνε ότι δεν μπορούσε άλλο και ήταν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα».

Για την εικόνα που αποκόμισε από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πληγωμένο θηρίο. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη προκάλεσε ένα μεγάλο σοκ. Περίμενα ότι θα είχαν τη διάθεση να δείξουν πως ο αποκλεισμός ήταν μια ατυχία. Τους περίμενα πιο επιθετικούς, να έχουν διάθεση, όμως εμφανίστηκαν αρκετά πιεσμένοι. Έκαναν πολλές τελικές προσπάθειες, ήταν και ο γκολκίπερ μας σε καλή μέρα, όμως, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούσαν να έχουν πιο εύκολα το γκολ».

Για τη μάχη του τίτλου: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δύσκολα τη Λαμία, ο Παναθηναϊκός έφερε δύο ισοπαλίες, η ΑΕΚ έχασε βαθμούς στα Γιάννινα. Το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά για τους μεγάλους. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, έχει το απόλυτο, όμως, οι μικρομεσαίες ομάδες δείχνουν πως ανέβηκαν πολύ. Είναι αναγκαίο να κερδίζεις βαθμούς στις έδρες αυτών των ομάδων για να πάρεις το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και η διακοπή ίσως κάνει καλό στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ανασυνταχθεί εστιάζοντας, πλέον, αποκλειστικά στο πρωτάθλημα».

Για τον παίκτη που ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ: «Ο Μάτος με τις πλαγιοκοπήσεις όπως τον ξέρουμε ήταν καλός. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε τέσσερα παιχνίδια σε δέκα ημέρες. Βλέπω πως ορισμένα παιδιά έπαιξαν και στα τέσσερα ματς και, μάλιστα, με 90λεπτα. Ο Πρίγιοβιτς, φερ' ειπείν, έπαιξε τρία 90λεπτα και με εμάς μεγάλο διάστημα του αγώνα. Ο Σάχοφ το ίδιο. Η ομάδα είναι κουρασμένη και δεν γίνεται ροτέισιον. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα υπόλοιπα παιδιά; Δεν μπορώ να καταλάβω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags