Facebook Pixel Τοποθέτηση Γιαννακόπουλου για τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ – Τι έγραψε για τον Αλαφούζο!
| 2017-08-28 18:34:00

Τοποθέτηση Γιαννακόπουλου για τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ – Τι έγραψε για τον Αλαφούζο!

Τοποθέτηση Γιαννακόπουλου για τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ – Τι έγραψε για τον Αλαφούζο!

Εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού, από το βράδυ της Κυριακής και μετά, «βομβαρδίζουν« τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο Instagram, ζητώντας του να αγοράσει την ΠΑΕ.

Στο προσκήνιο επέστρεψε τις τελευταίες ώρες και πάλι το σενάριο που θέλει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου να «μπαίνει» στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όχι λόγω κάποιας πληροφορίες, αλλά κυρίως λόγω της… απαίτησης των φιλάθλων.

Από το βράδυ της Κυριακής και μετά τη νέα γκέλα με τον Λεβαδειακό, στο Instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου φίλοι του Τριφυλλιού έγραψαν πάρα πολλά σχόλια κατά του Γιάννη Αλαφούζου και ζητώντας από το «αφεντικό» της πράσινης ΚΑΕ να… επέμβει!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάντως, με σημερινό του σχόλιο σε ποστ στο Instagram, φαίνεται πως διαφωνεί με τους περισσότερους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς όχι μόνο στηρίζει τον Γιάννη Αλαφούζου, αλλά του αναγνωρίζει και την προσπάθεια που έχει κάνει την τελευταία πενταετία για να σώσει τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, σε σχόλιο οπαδού που ζητούσε από τον Αλαφούζο να φύγει, έγραψε: «Δηλαδή αν δεν είχε ρίξει κια μια τριαντάρα σε τρία χρόνια τι θα του είχατε κάνει;», ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «είναι άδικος ο πόλεμος στον Αλαφούζο»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags