Facebook Pixel Sportdog.gr | Μοιρασιά! Η Κέρκυρα τα πέναλτι, ο Λεβαδειακός την κομπίνα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-24 20:12:00

Μοιρασιά! Η Κέρκυρα τα πέναλτι, ο Λεβαδειακός την κομπίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μοιρασιά! Η Κέρκυρα τα πέναλτι, ο Λεβαδειακός την κομπίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 1-1 έμειναν Κέρκυρα και Λεβαδειακός, με τους γηπεδούχους να έχουν ½ πέναλτι και τους φιλοξενούμενους να παίζουν για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Οι Βοιωτοί είχαν προηγηθεί με γκολ μετά από κομπίνα σε κόρνερ.

 

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 41’ με τον Μεντί, μετά από κόρνερ με κομπίνα, όπου όλοι οι παίκτες ήταν εκτός περιοχής και μπήκαν μέσα σε αυτή ταυτόχρονα, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Επστάιν στο 52’.

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Γερμανός αστόχησε σε δεύτερο πέναλτι, από το οποίο πάντως οι Νησιώτες βγήκαν κερδισμένοι, αφού αποβλήθηκε με κόκκινη ο Λεονάρντο. Ωστόσο, παρότι έπαιξαν για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω, όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αλλά ούτε έδειξαν ότι την άξιζαν.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ: Ο Επστάιν μέσα σε τρία λεπτά έγινε από ήρωας μοιραίος για την Κέρκυρα. Στο 52’ έγραψε το 1-1 με πέναλτι, όμως τρία λεπτά αργότερα δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του, από την άσπρη βούλα. Ο Γερμανός άλλαξε γωνία, σε σχέση με το πρώτο και την πάτησε.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Το 4-2-3-1 επέλεξε ο Αλέκος Βοσνιάδης για την Κέρκυρα, όμως η επιλογή του δεν τον δικαίωσε, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός έμοιαζε πιο απειλητικός και βρήκε φυσικά και το γκολ. Ο Έλληνας κόουτς πάντως έχασε κι άλλους πόντους στην επανάληψη, όταν από το 53’ η ομάδα του έπαιζε με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις, παρότι είχε την υπεροχή.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Ζοσέ Ανιγκό συνέχισε να μας εντυπωσιάζει με το αγαπημένο του 3-4-3. Ο Λεβαδειακός για ακόμα ένα παιχνίδι είχε καλή κυκλοφορία μπάλας, ενώ στον Γάλλο κόουτς πιστώνεται φυσικά το γεγονός, πως μετά την αποβολή η ομάδα του κράτησε την ισοπαλία και δημιούργησε μάλιστα και μία καλή ευκαιρία στο 85’ με φάουλ του Τσαμπούρη για να κλέψει το ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Γκομές, Σοϊλέδης (31' Ντιόγκο), Σιόντης, Σπινούλας (73' Ντουαλά), Τουράμ, Παμλίδης, Επστάιν (85' Κόντος), Μπαλάφας

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπόυρης, Μεντί, Λεονάρντο, Ζοάο Αμαράλ, Ζαραδούκας, Νιασέ, Μητρόπουλος (90+2' Καλτσάς), Μπραντάο (68' Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα (63' Αντιλέχου)

Η ΦΑΣΗ: Μπορεί αν έμπαινε το δεύτερο πέναλτι του Επστάιν, η Κέρκυρα να είχε πάρει και το παιχνίδι, ωστόσο για εμάς η φάση της αναμέτρησης ήταν το γκολ του Λεβαδειακού. Αν προσέξετε καλά το βίντεο (Δείτε το ΕΔΩ), θα δείτε ότι κανείς παίκτης των Πρασίνων δεν είναι μέσα στην περιοχή όταν γίνεται η εκτέλεση. Αντίθετα, μπαίνουν όλοι μαζί ταυτόχρονα, μπερδεύουν τους αμυντικούς και μέσα στην αναμπουμπούλα ο Μεντί σκοράρει!

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: O Δημήτρης Καραντώνης κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και δεν τα πήγε καλά. Και τα δύο πέναλτι ήταν σωστά, όμως στο 18' έχει χάσει ένα άλλο για τον Κέρκυρα, ενώ στον Λεβαδειακό διαμαρτύρονται για την κόκκινη στο χέρι του Λεονάρντο. Δύσκολη φάση, θα μπορούσε να είχε αποφύγει την αποβολή.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Λεβαδειακός κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα ματς όπου αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο σχεδόν με παίκτη λιγότερο. Οι Βοιωτοί έχουν πλέον επτά βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές, ενώ η Κέρκυρα έμεινε στους τέσσερις.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο Ζοζέ Ανιγκό από παιχνίδι σε παιχνίδι αποδυκνείει πόσο καλός προπονητής είναι. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, ο Λεβαδειακός έχει πλάνο και προσπαθεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και όχι να κλέψει τα ματς. Έχει ποιότητα στο ρόστερ και προσεχώς θα δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags