Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή αντίδραση Χιμένεθ σε γκάφα παίκτη της ΑΕΚ!
| 2017-10-05 21:48:00

Φοβερή αντίδραση Χιμένεθ σε γκάφα παίκτη της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Φοβερή αντίδραση Χιμένεθ σε γκάφα παίκτη της ΑΕΚ!

Ο Ισπανός τεχνικός εντυπωσίασε με τον τρόπο που αντιμετώπισε το περιστατικό στο φιλικό ματς με την Παναχαϊκή!

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Παναγιώτης Ντούνης, πήρε την ευκαιρία του από τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό με την Παναχαϊκή αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Ωστόσο, η εμφάνιση του νεαρού γκολκίπερ επισκιάστηκε από το μεγάλο λάθος στο οποίο υπέπεσε στο 81’, όταν έκανε λάθος πάσα στέλνοντας την μπάλα σε αντίπαλο και συγκεκριμένα τον Κυνηγόπουλο, που πλάσαρε εύστοχα και ισοφάρισε 2-2 για την Παναχαϊκή.

Παρ΄ όλα αυτά, ο Μανόλο Χιμένεθ όχι μόνο δεν του έκανε παρατήρηση για το σοβαρό λάθος, αλλά αντίθετα τον εμψύχωσε!

Αμέσως μετά την γκάφα του Ντούνη και την επίτευξη του γκολ των Αχαιών, ο Ισπανός χειροκρότησε τον τερματοφύλακά του και προσπάθησε να του ανεβάσει την ψυχολογία, φωνάζοντάς του ότι δεν πειράζει και παροτρύνοντάς τον να συνεχίσει σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Μάλιστα, ο Χιμένεθ φανέρωσε τη διάθεση που έχει να στηρίξει τον Ντούνη και στις δηλώσεις του μετά το ματς, όταν κάλυψε απόλυτα τον 20χρονο πορτιέρε και πήρε πάνω του την ευθύνη για το λάθος!

«Όσον αφορά τον τερματοφύλακα, μου αρέσει να είναι τολμηρός, ο Ντούνης πήγε να βγάλει την ομάδα μας από πίσω και εγώ συμφωνώ απολύτως με αυτό, μου αρέσει. Επειδή έχει ποιότητα με την μπάλα στα πόδια και του ζητάω κι εγώ να παίζει από πίσω, το λάθος δεν είναι δικό του, είναι δικό μου. Έχει ποιότητα και αυτό που συνέβη αποτελεί ένα μάθημα για το μέλλον», ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags