Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα αθλητική εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα!
Life
| 2017-10-10 21:20:00

Νέα αθλητική εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα!

Sportdog Team
Νέα αθλητική εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα!

Θα κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες!

Αναλυτικά:

Η FORZA κάνει ένα βήμα ακόμα στη “μάχη” της ενημέρωσης.

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο εγχείρημα της έκδοσης του Σαββατοκύριακου που άλλαξε τα δεδομένα τα αθλητικού Τύπου στη Βόρεια Ελλάδα, η δημοσιογραφική ομάδα της FORZA, ετοίμασε και παρουσιάσει τη FORZA plus.

Από την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και μετά από κάθε αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ, θα κυκλοφορεί η FORZA plus με τις κορυφαίες υπογραφές στο ρεπορτάζ του Δικεφάλου.

Η ομάδα των δημιουργών της FORZA υπόσχεται ένα φύλλο με πλούσια ύλη και σφαιρική ενημέρωση για όλα όσα έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο. Στις σελίδες της FORZA plus θα φιλοξενούνται ρεπορτάζ από τη Super League, τη Football League, τη Γ΄εθνική όλα τα σπορ και φυσικά το ευρωπαικό ποδόσφαιρο.

Η FORZA MEDIA GROUP προχωρά σε δεύτερη έκδοση κάθε εβδομάδα σε μια προσπάθεια να ικανοποιηθεί η επιθυμία χιλιάδων αναγνωστών που “αγκάλιασαν” από την πρώτη μέρα κυκλοφορία της την FORZA και με τον ίδιο τρόπο αναμένεται να αντιμετωπίσουν και τον δεύτερο τίτλο, τη FORZA plus.

H FORZA plus θα κυκλοφορεί μετά από κάθε αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Αθήνα, τον Πειραιά. την Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα και την Ήπειρο όπως και η FORZA του Σαββατοκύριακου.

Οι εκδότες θα ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν για το αναγνωστικό κοινό της FORZA και της FORZA plus.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags