Facebook Pixel Καψόνι του Πασκουάλ στους παίκτες του Παναθηναϊκού
Μπάσκετ
| 2017-10-14 18:20:00

Έξω φρενών ο Πασκουάλ - Τρελό... καψόνι στους παίκτες!

Sportdog Team
Έξω φρενών ο Πασκουάλ - Τρελό... καψόνι στους παίκτες!

Η συντριβή από την Μπαρτσελόνα «τρέλανε» τον Καταλανό τεχνικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος βάζει… γκάζια στους παίκτες του!

Η ήττα με 27 πόντους διαφορά από την Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να περάσει έτσι εύκολα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Τσάβι Πασκουάλ τους το αποδεικνύει με κάθε τρόπο.

Οι φωνές του στα αποδυτήρια του «Παλάου Μπλαουγκράνα» που ακούστηκαν σε όλο το γήπεδο ήταν μόνο η αρχή, αφού κυρίως πιάτο της τιμωρίας τους άρχισε σήμερα και προβλέπεται να συνεχιστεί.

Οι Πράσινοι επέστρεψαν το μεσημέρι του Σαββάτου από τη Βαρκελώνη στην Αθήνα, όμως δεν πήγαν στα σπίτια τους, αλλά αντίθετα κατευθύνθηκαν αμέσως στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Εκεί είδαν σε βίντεο τα λάθη τους κόντρα στην Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία προπονήθηκαν. Μάλιστα, η προπόνηση ήταν ιδιαίτερα έντονη και δεν έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς, όπως συνήθως συμβαίνει μετά από αγώνες!

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και συνέχεια. Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του έχουν προγραμματίσει νέα προπόνηση για το πρωί της Κυριακής, παρά το γεγονός ότι λίγες ώρες αργότερα ο Παναθηναϊκός δίνει αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ο Καταλανός τεχνικός είναι τόσο εκνευρισμένος με τη χθεσινή απόδοση της ομάδας, που -σύμφωνα με πληροφορίες- ακόμα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού λένε ότι δεν τον έχουν ξαναδεί έτσι. Μάλιστα, ο Πασκουάλ έχει και ακόμα ένα μέτρο στο μυαλό του ως έσχατη λύση εάν συνεχίσουν οι παίκτες του να παρουσιάζουν την ίδια εικόνα και αυτό δεν είναι άλλο από το να τους κόψει τα ρεπό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags