Facebook Pixel Sportdog.gr | Κορυφαία ατάκα Χίλιεμαρκ για Ολυμπιακό και οπαδούς!
| 2017-10-20 08:25:00

Κορυφαία ατάκα Χίλιεμαρκ για Ολυμπιακό και οπαδούς!

Sportdog Team
Κορυφαία ατάκα Χίλιεμαρκ για Ολυμπιακό και οπαδούς!

Ο Σουηδός φαίνεται ότι ήδη έχει αποκτήσει σχέση με την κερκίδα.

Για αυτό και όπως σχολίασε σε δηλώσεις του θέλει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να συνεχίσουν να παλεύουν για τον κόσμο της ομάδας. 

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού στη Sportime:

Για τη νίκη με την ΑΕΛ: «Το συναίσθημα ήταν φανταστικό. Όλο το γήπεδο εξερράγη. Είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορείς να έχεις»

Για τη στήριξη του κόσμου: «Όπως και την προηγούμενη βδομάδα έτσι και τώρα, οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Τους καλύτερους οπαδούς! Το να παίζεις σε ένα γήπεδο σαν κι αυτό, είναι καταπληκτικό».

Για τα προβλήματα στην ομάδα: «Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Οφείλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Για ό,τι συμβαίνει έξω από το γήπεδο, έχουμε ικανούς ανθρώπους να ασχοληθούν μ΄αυτά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το μήνυμά του στον κόσμο: «Έχω ακούσει ασφαλώς και ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα... Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν μ΄ αυτόν τον τρόπο και στη συνέχεια! Κάθε Κυριακή, ακόμα κι όταν παίζουμε εκτός έδρας, να είναι οι καλύτεροι οπαδοί στη λίγκα. Θα παλεύουν εκείνοι για εμάς, κι εμείς θα παλεύουμε γι΄ αυτούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags