Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά τη νέα γκέλα; - Όλα κρίνονται από τον... αντι-Χιμένεθ!
| 2017-10-24 05:05:00

Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά τη νέα γκέλα; - Όλα κρίνονται από τον... αντι-Χιμένεθ!

Sportdog Team
Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά τη νέα γκέλα; - Όλα κρίνονται από τον... αντι-Χιμένεθ!

Τα δεδομένα στην Ένωση για τον Ισπανό προπονητή.

Η ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (0-1) έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στην Ένωση αλλά και στον Μανόλο Χιμένεθ

Αμέσως μετά το ματς υπήρχε εκνευρισμός στην ομάδα, αλλά και στον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων», κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του, λέγοντας πως οι παίκτες του δεν είναι εκπαιδευμένοι να αγωνίζονται κάθε τέσσερις μέρες. 

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τα όσα είχε πει περί κατευθυνόμενης κριτικής, δείχνουν να επηρεάζουν τη θέση του στην ομάδα. Στην ΑΕΚ πάντως, δεν θέλουν να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στο θέμα, ωστόσο τα λεγόμενά του συνεχίζουν να παραμένουν στο προσκήνιο, με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει.
 
Παράλληλα, η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ προβλημάτισε για άλλη μία φορά στο πρωτάθλημα αφού μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν δύο ήττες και μία ισοπαλία με Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Ατρόμητο και ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να βρει γρήγορα το... αντίδοτο που θα φέρει ξανά την ομάδα στις επιτυχίες.
 
Έτσι, το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει έξτρα πίεση στον Χιμένεθ, ώστε να βρει άμεσα τον τρόπο να μεταμορφώσει προς το καλύτερο την ομάδα του πριν να είναι πολύ αργά και χάσει ακόμη περισσότερους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. 

Παράλληλα, η εμπιστοσύνη του Ισπανού προπονητή με τους παίκτες του μοιάζει να κλονίζεται τη δεδομένη στιγμή και καλείται να αντιστρέψει γρήγορα το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. 
 

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΑΕΚ είναι... φωτιά και μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στην Ένωση. Αρχής γενομένης από το πολύ δύσκολο  παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο ο Ισπανός πρέπει να πάρει το τρίποντο «πάση θυσία». 

Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί ότι στις τάξεις της ΑΕΚ βλέπουν πιο ψύχραιμα τα πράγματα και όπως φαίνεται, δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές. 

Επιπλέον, οι άνθρωποι της Ένωσης δεν μοιάζει να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Χιμένεθ τη δεδομένη στιγμή, καθώς όπως φαίνεται θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία να αντιστρέψει το κλίμα και να φέρει την ομάδα στον ίσιο δρόμο.  

Ενδεχομένως, πάντως, να ισχύει και το σενάριο το οποίο θέλει την ΑΕΚ να μην έχει εναλλακτική λύση σε περίπτωση αποχώρησης του Μανόλο Χιμένεθ. Αυτός, άλλωστε, μπορεί να είναι και ένας λόγος για τον οποίο ο προπονητής της Ένωσης έχει -προς το παρόν- τη στήριξη των ανθρώπων των «κιτρινόμαυρων»...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags