Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια κίνηση από κανέναν - «Πάρκαρε» 20 εκατ. ευρώ ο Λεμονής!
| 2017-10-28 09:05:00

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια κίνηση από κανέναν - «Πάρκαρε» 20 εκατ. ευρώ ο Λεμονής!

Sportdog Team
Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια κίνηση από κανέναν - «Πάρκαρε» 20 εκατ. ευρώ ο Λεμονής!

Αν του βγει, θα κερδίσει πολλά ο Sir Takis.

Την... πολυτέλεια που υπάρχει στον Ολυμπιακό και δεν διαθέτει καμία άλλη ελληνική ομάδα επιβεβαίωσε με τις επιλογές του για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Τάκης Λεμονής. Ο Ελληνας τεχνικός αξιοποίησε το βάθος που διαθέτει το ερυθρόλευκο ρόστερ και έχοντας στο μυαλό του τη διαχείριση που απαιτείται ενόψει του μεγάλου ματς με την Μπαρτσελόνα την Τρίτη, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για το κλασικό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου πρωτοκλασάτα στελέχη, τα οποία μαζί με τον τραυματία, Σεμπά, κοστολογούνται στη διεθνή αγορά σχεδόν με 20 εκατ. ευρώ!

Αυτό το αστρονομικής αξίας για τα ελληνικά δεδομένα ποσό αξίζουν οι οκτώ παίκτες που βρίσκονται εκτός της ερυθρόλευκης αποστολής για το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο και σίγουρα, θα δημιουργούσε τεράστιους «πονοκεφάλους» σε οποιονδήποτε άλλο προπονητή δεν μπορούσε να υπολογίζει ταυτόχρονα στις υπηρεσίες τους.

Και όμως, ο Τάκης Λεμονής υποχρεώθηκε από τις συνθήκες και τελικά αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στα πλάνα του ποδοσφαιριστές, η αξία των οποίων κυμαίνεται στη διεθνή αγορά από 4,5 εκατ. ευρώ έως και 1 εκατ.  ευρώ!

Συγκεκριμένα και για διάφορους λόγους έχουν μείνει εκτός αποστολής του Ολυμπιακού οι Τζούρτζεβιτς, Βούκοβιτς, Μάριν, Μίλιτς, Σεμπά, Μαρτίνς, Ζντιέλαρ και Μπεν, των οποίων η χρηματιστηριακή αξία σύμφωνα με το transfermarkt, ξεπερνά τα 19 εκατ. ευρώ! Πιο ακριβός όλων θεωρείται ο τραυματίας, Σεμπά, ο οποίος απουσιάζει αναγκαστικά και η αξία εκτιμάται γύρω στα 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ στα 3,5 είναι εκείνη του Τζούρτζεβιτς, στα 3 εκατ. του Βούκοβιτς και στα 2,5 εκατ. του Μάριν!

Ένας ακόμα παίκτης που δεν υπολογίζεται και έχει αντικειμενική τιμή στα 2,5 εκατ. ευρώ είναι ο Πορτογάλος, Αντρέ Μαρτίνς, ενώ συνολικά πάνω από 3 εκατ. ευρώ υπολογίζεται η αντικειμενική αξία των Μίλιτς, Ζντιέλαρ και Μπεν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags