Facebook Pixel Sportdog.gr | Σ` αυτόν έβγαλε το καπέλο ο Κολοβέτσιος!
| 2017-10-30 08:03:00

Σ` αυτόν έβγαλε το καπέλο ο Κολοβέτσιος!

Σ` αυτόν έβγαλε το καπέλο ο Κολοβέτσιος!

Τι είπε μετά το ντέρμπι για Ουζουνίδη, κόσμο και Λεωφόρο.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποθέωσε στη NOVA τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το πως έχει καταφέρει να κρατήσει όρθιο τον Παναθηναϊκό.

«Μας κάνει πολύ ευτυχισμένους η νίκη κι η εμφάνιση περισσότερο. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν μας παίρνει να κοιτάμε μακριά γιατί είναι δύσκολος ο δρόμος. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται, θα πάρουμε τους πόντους που μας αναλογούν γιατί έχουμε χάσει αρκετούς. Η νίκη επί του Ολυμπιακού μάς δίνει πάρα πολλά, μας δίνει ψυχολογία, μας δίνει βαθμούς αλλά εχουμε χάσει αρκετούς και δεν σηκώνουμε το βλέμμα ψηλώτερα».

Γι΄ αυτό που τους είπε ο Ουζουνίδης πριν το ματς: «Μας είπε να τους πιέσουμε ψηλά, για να τους δυσκολέψουμε να κατεβάσουν την μπάλα. Δεν είναι συνηθσιμένοι να τους πιέζουν, το κάναμε στο πρώτο μέρος, βγάλαμε αυτοματισμούς από τα πλάγια στα δεξιά που έχει θέματα ο Ολυμπιακός. Θέλαμε να χτυπήσουμε από εκεί, δυστυχώς δεν βάλαμε δεύτερο γκολ αλλά μας έφτασε και το ένα.

Στον κόουτς βγάζουμε όλοι το καπέλο. Εχουν πέσει πολλά πάνω του, στο να δημιουργήσει την ομάδα, να την κρατήσει και να τη σχεδιάσει, αλλά και να κρατήσει και εμεάς. Με τις γνώσεις και την ταπεινοφροσύνη που έχει ως προπονητής τα πάει πάρα πολύ καλά.

Για τα διοικητικά: «Δεν μας παίρνει να κοιτάμε τα διοικητικά γιατί χάνουμε τον στόχο που είναι τα παιχνίδια και οι βαθμοί. Όταν έχουμε εμφανίσεις και ατμόσφαιρα σαν την προχθεσινή, πιστεύω πως και διοικητικά θα βρόυμε τη λύση».

Για τον κόσμο: «Θα μπορούσε και να ξενερώσει με αυτά που έγιναν, αλλά είναι κάθε μέρα εκεί. Είναι καθοριστικός για εμάς»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags