Facebook Pixel Ο Τσάρλυ σχολιάζει ΠΑΟΚ!
| 2015-01-19 10:48:00

Ο Τσάρλυ σχολιάζει ΠΑΟΚ!

Ο Τσάρλυ σχολιάζει ΠΑΟΚ!

Όπως παραδέχτηκε και στο τέλος του παιχνιδιού ο Αγγελος Αναστασιάδης, αυτήν την εποχή ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά.

Εχει να κερδίσει παιχνίδι, με παραπάνω από ένα τέρμα διαφορά, από τις 2 Νοέμβρη και τη νίκη με 2-0 επί του Εργοτέλη. Από εκείνην την ημερομηνία και μετά όλες οι νίκες που πέτυχε ήρθαν με το στανιό.

Αυτήν τη φορά δεν χρειάστηκε να πετύχει ο ΠΑΟΚ κάποια ανατροπή, ούτε να ψάξει γκολ στο τέλος. Υπήρχε άγχος όμως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Ο Αναστασιάδης ξεκίνησε με ένα καθαρό 4-4-2. Το κέντρο με Μαντούρο, Τζανδάρη ήταν αρκετά άδειο και, όπως γίνεται συνήθως, για να υπάρξει ανάπτυξη γύρναγαν οι Περέιρα, Αθανασιάδης προς τα πίσω. Τις περισσότερες φορές, για να δημιουργήσει επίθεση ο ΠΑΟΚ, γινόταν συνεργασία του Αθανασιάδη ή του Περέιρα με τον Μακ.

Με αυτήν τη λογική, αλλά παίρνοντας την τελική πάσα από τον Σκόνδρα που έπαιξε αναγκαστικά με ανάποδο πόδι, ήρθε το 1-0. Στην επανάληψη, ο Αναστασιάδης άλλαξε πλευρά τους Σαλπιγγίδη?Μακ. Και στην επανάληψη η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ ήταν αρκετά προβλέψιμη. Κανένας από τους χαφ που αγωνίστηκαν στον άξονα δεν μπορούσε να μεταφέρει μπάλα και να δημιουργήσει, από την πλευρά του Σαλπιγγίδη ήταν τελείως ακίνδυνος και μόνο από την πλευρά του Μακ μπορούσε να «χτίσει» κάποια επίθεση.

Το εκπληκτικό γκολ του Αθανασιάδη, που βγήκε από τη μοναδική φάση που μπορούσε ορθόδοξα να δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ, έφτασε για να φέρει τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός αμυντικά, όμως είχε ισορροπία και δυσκολεύτηκε μόνο από την πλευρά που κάλυπτε ο Σκόνδρας, ειδικά από τη στιγμή που μπήκε ο Μιλούνοβιτς.

Το θετικό για τον Αναστασιάδη είναι πως το πρόγραμμα την επόμενη βδομάδα φέρνει τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Κάτι που σημαίνει 15 μέρες ξεκούρασης. Χρόνος ικανός για φρεσκάρισμα, για να μπει στη λογική της ομάδας ο Νομπόα και να ενισχυθεί το ρόστερ. Θετικό το ντεμπούτο του Παπαγιανόπουλου στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε. Εδειξε αθλητικό παιδί και όσες φορές χρειάστηκε βγήκε με επιθετικότητα σε σωστό χρόνο και με καθαρό μυαλό στην μπάλα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags