Facebook Pixel Έφυγε με την... παραμονή από το Αγρίνιο!
| 2015-03-08 20:09:00

Έφυγε με την... παραμονή από το Αγρίνιο!

Έφυγε με την... παραμονή από το Αγρίνιο!

Η Κέρκυρα με γκολ του Γκαζαριάν νίκησε 1-0 τον αγνώριστο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και σε μεγάλο βαθμό "καθάρισε" με τη σωτηρία. Κακή εμφάνιση από τους Αγρινιώτες, "διπλό" μετά από 6 μήνες οι "Φαίακες"

Η πολύ καλά οργανωμένη Κέρκυρα με τρεις αμυντικούς και ταχύτατη στην κόντρα προηγήθηκε δίκαια με το ωραίο γκολ του Γκαζαριάν και κατάφερε να φύγει με το "χρυσό" τρίποντο από το Αγρίνιο κόντρα σε έναν Παναιτωλικό που φάνηκε καθαρά επηρεασμένος από τη διακοπή αλλά και από την απουσία του κόσμου. Η Κέρκυρα, που είχε να νικήσει εκτός έδρας από τον Σεπτέμβριο (2-3 τον Λεβαδειακό) έφτασε στους 34 βαθμούς και η υπόθεση παραμονή είναι πλέον στο χέρι της. Γκέλα για τους Αγρινιώτες που την επόμενη αγωνιστική έχουν κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ για την είσοδο στα πλέι οφ.

Γκάζι με... Γκαζαριάν!

Η Κέρκυρα μπήκε καλύτερα στο ματς, χάνοντας και μια ευκαιρία με τον Μαρκόφσκι στο 5`, ενώ οι Αγρινιώτες ισορρόπησαν κάπως μετά το πρώτο 10λεπτο, χωρίς όμως να απειλούν τον Κουτζαβασίλη. Οι Φαίακες κεφαλαιοποίησαν την υπεροχή τους στο 17`, όταν ο Γκαζαριάν μπήκε από αριστερά από τη μεταβίβαση του Μαρκόφσκι, απέφυγε τον Μαλεζά και με ωραίο σουτ στην άλλη γωνία έκανε το 0-1! Οι παίκτες του Χάβου έψαχναν αντίδραση, αλλά ήταν πολύ καλά κλεισμένοι, με τους Μαρτίνες και Κάπελ να είναι ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού. Μάλιστα, ο Λεάλ στο 32` έφτασε κοντά στο 0-2, αλλά ο Ράφαελ απέκρουσε σε κόρνερ. Έτσι έληξε το πρώτο μέρος, με τον Παναιτωλικό να κάνει τη χειρότερη εντός έδρας εμφάνιση του και τους Κερκυραίους να είναι μόνιμη απειλή στις αντεπιθέσεις, προηγούμενοι δίκαια 1-0.

Δεν μπόρεσε ο Παναιτωλικός

Ο Χάβος έβαλε τον Ρουσκουγέδα στη θέση του Μύγα, με τους Αγρινιώτες να ξεκινούν καλύτερα στο β` μέρος, πιέζοντας την Κέρκυρα. Στο 56` ο Κάπελ γύρισε ωραία την μπάλα στη μικρή περιοχή, αλλά το σουτ του Μαρτίνες κόντραρε και απομακρύνθηκε. Οι παίκτες του Γρηγορίου παρέμεναν επικίνδυνοι στην κόντρα, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να βάζει και τον Χαβίτο στο 57` στη θέση του Λεάλ. Στο 64` μπήκε και ο Μορένο αντί του Κάπελ, με τον Παναιτωλικό να ψάχνει το γκολ, δίχως όμως να μπορεί να φανεί απειλητικός. Μέσα σ` όλα τραυματίστηκε και ο Άλβες, με τον Θεοδωρίδη να παίρνει τη θέση του και να απειλεί μάλιστα τον Κουτζαβασίλη στο 77` με απευθείας φάουλ. Το μακρινό σουτ του Φωτάκη στο 83` δυσκόλεψε τον Κουτζαβασίλη, αλλά ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι με την Κέρκυρα να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags