Facebook Pixel Πέρασαν δεύτερες οι Ελληνίδες ομορφιές!
| 2015-05-03 19:41:00

Πέρασαν δεύτερες οι Ελληνίδες ομορφιές!

Πέρασαν δεύτερες οι Ελληνίδες ομορφιές!

Νικηφόρα ολοκλήρωσε η Εθνική γυναικών την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη και στον 3ο γύρο του προ-Ολυμπιακού τουρνουά Continental Cup, αφού κέρδισε την Αγγλία με 2-0 νίκες και κατέκτησε τη 2η θέση του ομίλου της.
 

Η μάχη για τη 2η / 3η θέση δεν είχε ιδιαίτερο σασπένς, αφού οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στις νεαρές Κάσοεκ / Κόνσταμπλ και «καθάρισαν» με 2-0 σετ (21-11, 21-11).
Αμέσως μετά οι Καραγκούνη / Μεθενίτη διπλασίασαν τις ελληνικές νίκες, με 2-0 σετ (21-19, 21-16) επί των Γκρίμσον / Πάλμερ, οι οποίες μια μέρα νωρίτερα είχαν κάνει τη μεγάλη έκπληξη βγάζοντας νοκ άουτ τη Λευκορωσία.

Χάρη στην επικράτησή της, η Εθνική γυναικών θα έχει θεωρητικά ευνοϊκότερους αντιπάλους στην κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της ημιτελικής φάσης του Continental Cup, στην οποία θα είναι παρούσα και η Αγγλία ως 3η του γκρουπ της Θεσσαλονίκης.

Η τελική κατάταξη του Ε’ ομίλου Γυναικών του 3ου γύρου του Continental Cup:
1. Γερμανία
2. Ελλάδα
3. Αγγλία
4. Λευκορωσία

Δηλώσεις των αθλητριών:

Πέννυ Καραγκούνη (Ελλάδα): «Είχαμε ένα πρόβλημα συγκέντρωσης στην αρχή και των δύο σετ, αλλά το γεγονός ότι καταφέραμε να κερδίσουμε έστω και με όχι τόσο καλή απόδοση είναι πολύ θετικό για την συνέχεια της πορείας μας. Η κατάκτηση της 2ης θέσης ήταν μέσα στους στόχους μας και ασφαλώς αποτελεί επιτυχία. Σε σχέση με τα άλλα κορίτσια, υστερούμε σε εμπειρία ως ομάδα.
Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Στάθη Χανδρινό, στο Avant Garde Sports Club για την άψογη διοργάνωση, καθώς και στον κόσμο που ήρθε, μας στήριξε και δημιούργησε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

Πηγιάννα Μεθενίτη (Ελλάδα): «Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σ’ ένα προ-Ολυμπιακό τουρνουά και ήταν μια σπουδαία εμπειρία για μένα. Σε γενικές γραμμές παίξαμε αρκετά καλά, απέναντι σε πολύ δυνατές και έμπειρες ομάδες. Η εμφάνισή μας, μας γεμίζει αισιοδοξία για τις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, όλα ήταν υπέροχα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags