Facebook Pixel Αθώωση της Βέροιας... λόγω αμφιβολιών!
| 2015-05-19 18:56:00

Αθώωση της Βέροιας... λόγω αμφιβολιών!

Αθώωση της Βέροιας... λόγω αμφιβολιών!

Η Πειθαρχική επιτροπή της Superleague έβγαλε λάδι την ομάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως και τους Αρβανιτίδη και Λαναρή! Διαβάστε την απόφαση!

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την κάτωθι απόφαση. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Βέροια, Γ.Λαναρή (Γενικό αρχηγό), Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 11/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 14-5-2015 και ώρα 13:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατ΄ άρθρα 20, 22, 38, 39 του Π.Κ. της ΕΠΟ έτους 2014. Απαλλάσσει τους 2ο και 3ο εγκαλουμένους λόγω αμφιβολιών.

Υπενθυμίζουμε οτι για το ματς της Βέροιας με τον Ολυμπιακό υπάρχουν ένορκες καταθέσεις από τους Νίκο Γεωγέα και Δημήτρη Καλαϊτζίδη που προκάλεσαν την επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ ο οποίος άσκησε δίωξη στην "βασίλισσα" για δωροδοκία και προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags