Facebook Pixel Το απόλυτο σοκ στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού!
| 2015-09-24 13:00:00

Το απόλυτο σοκ στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού!

Το απόλυτο σοκ στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού!

Ούτε τη σπουδαία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ δεν μπόρεσαν να χαρούν στον Δικέφαλο! Τι έμαθαν πως μπορεί να πάθουν που θα στοιχίσει αφάνταστα στην ομάδα στη συνέχεια; 

Έξαλλα πανηγύρισαν στον ΠΑΟΚ τη μεγάλη επικράτηση στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα με 2-1. Μπορεί οι "ασπρόμαυροι" να έμειναν πίσω στο σκορ, ωστόσο δεν απογοητεύτηκαν και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Πάντως, τα χαμόγελα των ανθρώπων της ομάδας "πάγωσαν" πολύ γρήγορα με αυτό που πληροφορήθηκαν μετά το παιχνίδι με την Ένωση.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έκανε λόγο στο φύλλο αγώνος για διακοπή του ματς στο πρώτο μέρος, όταν όντως σταμάτησε για περίπου 4 λεπτά το παιχνίδι για να γίνουν συστάσεις στους οπαδούς μετά από ρίψεις αντικειμένων προς τον Μπουανανότε σε ένα κόρνερ.

Αυτή και μόνο η αναφορά του ρέφερι μπορεί να τιμωρήσει τον Δικέφαλο με κεκλεισμένων των θυρών επειδή είναι υπότροπος από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια, όπου πάλι είχε συμβεί κάτι ανάλογο.

Το επόμενο εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ είναι με τον Ολυμπιακό την άλλη Κυριακή και όπως γίνεται αντιληπτό είναι πολύ σοβαρός ο κίνδυνος οι "ασπρόμαυροι" να υποδεχθούν τους πρωταθλητές χωρίς κόσμο στην Τούμπα! Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, θα μιλάμε για το απόλυτο σοκ στον Δικέφαλο, μιας και πρόκειται για ένα παιχνίδι που κόσμος και ομάδα περιμένουν φέτος πώς και πώς.

Πάντως, αν η εκδίκαση της υπόθεσης γίνει από την προσεχή Τρίτη και μετά, ακόμη κι αν η τιμωρία είναι αποκλεισμός της έδρας, ο ΠΑΟΚ προλαβαίνει να παίξει με τον Ολυμπιακό με τον κόσμο του, καθώς δε θα έχει παρέλθει το προβλεπόμενο από τους κανονισμούς πενθήμερο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η στιγμή που ο Αραβίδης έδειξε πόσο μεγάλος είναι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags