Facebook Pixel Φωτιές σε Σούπερ Λιγκ από τον μπασκετικό ΠΑΟ
| 2014-09-15 23:44:00

Φωτιές σε Σούπερ Λιγκ από τον μπασκετικό ΠΑΟ

Φωτιές σε Σούπερ Λιγκ από τον μπασκετικό ΠΑΟ

Σούπερ παρασκήνιο από τον Sportdog. Τι έκανε ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ και γιατί αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ πολλών παραγόντων του ποδοσφαίρου;

Μέγα θέμα συζήτησης έχει αποτελέσει σήμερα τόσο στον χώρο του μπάσκετ όσο και σε αυτόν του ποδοσφαίρου, η ανακοίνωση της σπουδαίας συμφωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με στοιχηματική εταιρία για χορηγία.

Ο Σκύλος από πολύ νωρίς σας μετέφερε τις συζητήσεις που έγιναν στον ΕΣΑΚΕ σχετικά με το... βήμα των πρασίνων και την ανησυχία που υπήρχε για την χορηγία του ΟΠΑΠ στην Α1. Μάλιστα, σας θυμίσαμε και τι είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια, με άλλον σπουδαίο χορηγό του μπασκετικού Παναθηναϊκο και την χορηγία που είχε «σπάσει» τότε.

Νεότερες όμως πληροφορίες του Σκύλου και συγκεκριμένα της στήλης «sportdog penalty», αναφέρουν πως η νέα αυτή «χρυσή» συμφωνία του Παναθηναϊκού με στοιχηματική εταιρία που δεν είναι ο ΟΠΑΠ, έγινε βασικό θέμα συζήτησης και στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρκετές ΠΑΕ «ψάχτηκαν» και ρώτησαν ώστε να μάθουν περισσότερα για το deal, ενώ μόλις άκουσαν πως από την συμφωνία ο Παναθηναϊκός θα παίρνει 100.000 ευρώ τον μήνα... τρελάθηκαν!

Το ποσό είναι μεγάλο, η συμφωνία σπουδαία και δεν είναι λίγοι αυτοί που ζήλεψαν από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Λέτε να κάνουν και ανάλογη κίνηση ή έστω να... ψαχτούν στην αγορά;

Διαβάστε κι αυτό! Ντου ΠΑΟΚτσή σε κλαμπ Ολυμπιακού στην Αμερική! (vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags