Facebook Pixel ΤΟ TIEMPO LEGEND ‘TOUCH OF GOLD’ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Life
| 2015-08-27 17:02:00

ΤΟ TIEMPO LEGEND ‘TOUCH OF GOLD’ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

ΤΟ TIEMPO LEGEND ‘TOUCH OF GOLD’ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Στις 2 Σεπτεμβρίου, η Nike θα αποκαλύψει την ενημερωμένη έκδοση του ποδοσφαιρικού παπουτσιού Tiempo Legend ‘Touch of Gold’. Πρόκειται για μια συλλεκτική έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό. Με το νέο Tiempo Legend ‘Touch of Gold’ η Nike γιορτάζει την 10η επέτειο του βίντεο που έκανε διάσημο τον προκάτοχό του.

Η καινούργια έκδοση αποτελεί φόρο τιμής στο Nike Air Legend Tiempo που παρουσιάστηκε το 2005 μέσα από το ‘Crossbar’, το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο προβολές.

Παρακολουθείστε το κορυφαίο βίντεο εδώ 

Όπως και το αρχικό μοντέλο, το Tiempo Legend ‘Touch of Gold’ διαθέτει ένα λευκό επάνω μέρος με χρυσαφί πινελιές και σύμβολα που τιμούν τον Ronaldinho, τον εμβληματικό ποδοσφαιριστή που έβαλε την υπογραφή του στο επαναστατικό μοντέλο. Η ανανεωμένη έκδοση είναι επίσης χαρακτηριστική για τον ντεγκραντέ χρωματισμό στη σόλα, μιας και το ολόλευκο μπροστινό μέρος της καταλήγει σε χρυσαφί απόχρωση στη φτέρνα.

Το όνομα του Ronaldinho απλώνεται κατά μήκος και στις δύο σόλες στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, ενώ το χαρακτηριστικό λογότυπο R10 καλύπτει την κλασική γλώσσα του Tiempo.

Το συλλεκτικό Tiempo Legend ‘Touch of Gold’ θα κυκλοφορήσει σε 3.000 ζευγάρια σε όλο τον κόσμο, καθένα από τα οποία θα φέρει μοναδική αρίθμηση στο πλάι της φτέρνας. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Nike σε περιορισμένο αριθμό.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε το http://news.nike.com/news/tiempo-legend-touch-of-gold-returns

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags