Facebook Pixel Ξεκάθαρος Σκίμπε: "Για να έχεις θέση στην Εθνική, πρέπει να παίζεις"
| 2016-10-03 15:30:00

Ξεκάθαρος Σκίμπε: "Για να έχεις θέση στην Εθνική, πρέπει να παίζεις"

Ξεκάθαρος Σκίμπε: "Για να έχεις θέση στην Εθνική, πρέπει να παίζεις"

Στο περιθώριο της συνάντησης των τεχνικών της Superleague με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο Γερμανός μίλησε και για τις περιπτώσεις των Μανιάτη και Τζιόλη

Αναλυτικά:

"Μιλήσαμε για το ξεκίνημα της σεζόν και ειδικά για τα παιχνίδια από την Αυστραλία και μετά. Η κουβέντα μας πήγε και στους παίκτες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους και ψάχνουμε να βρούμε λύση με πνεύμα αλληλοκατανόησης. Έγινε μια ανοιχτή και ενδιαφέρουσα κουβέντα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Ήρθαν όσοι περισσότεροι προπονητές μπορούσαν", είπε αρχικά ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος ρωτήθηκε και για τους Μανιάτη και Τζιόλη που δεν παίζουν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά είναι στις κλήσεις του:

"Πρέπει να έχουμε κατανόηση ο ένας για τον άλλον και μετά να βρούμε τις λύσεις. Σημαντικό είναι ότι για να βρίσκεσαι στην Εθνική, θα πρέπει να παίζεις. Εμείς αυτή την στιγμή στεκόμαστε στο πλάι των δυο παικτών και είναι σημαντικοί για μας".

Για τα δυο επικείμενα ματς με Κύπρο και Εσθονία, αλλά και την πορεία της Εθνικής, είπε ότι στόχος είναι οι δυο νίκες, αλλά τόνισε πως με την Κύπρο δεν θα είναι εύκολο το ματς, φέρνοντας ως παράδειγμα και τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Ολυμπιακού για το Europa League.

Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, σχολίασε: "Δεν βλέπω σταθερό επίπεδο. Υπάρχουν πολλά πάνω κάτω. Χθες στο ντέρμπι είδαμε έναν καλό Ολυμπιακό. Τα τελευταία χρόνια έτσι συνηθίζαμε να τον βλέπουμε στα περισσότερα ματς, αλλά φέτος για πρώτη φορά. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένοι και θα δούμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags