Facebook Pixel Γιατί έχουν τρελαθεί στον ΠΑΟ με την πάρτη του και τα δίνουν όλα, για να τον αποκτήσουν εδώ και τώρα!
| 2017-01-24 23:30:00

Γιατί έχουν τρελαθεί στον ΠΑΟ με την πάρτη του και τα δίνουν όλα, για να τον αποκτήσουν εδώ και τώρα!

Γιατί έχουν τρελαθεί στον ΠΑΟ με την πάρτη του και τα δίνουν όλα, για να τον αποκτήσουν εδώ και τώρα!

Ποιος ξένος έχει ...πάρει τα μυαλά των ανθρώπων του «τριφυλλιού» και για ποιο λόγο; Τι θεωρούν για το ταλέντο του και θέλουν να τον φέρουν το συντομότερο στην ομάδα τους;

Είναι γνωστό ότι ο Μίκαελ Ίσακ είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος στόχος του Παναθηναϊκού και το τελευταίο διάστημα γίνονται μεγάλες προσπάθειες από τους Πράσινους για να τον αποκτήσουν.

Αν, μάλιστα, επιτευχθεί και το πολυπόθητο διαζύγιο με τον Ιμπάρμπο, τότε στο Τριφύλλι θα μπορέσουν πιο εύκολα να κλείσουν το deal με τον Σουηδό επιθετικό.

Ο Μίκαελ Ίσακ, άλλωστε, έχει επιλεγεί ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιους στόχους, καθώς υπάρχει η άποψη ότι ο νεαρός φορ διαθέτει φοβερά προσόντα και πως μπορεί σε αυτόν τον Παναθηναϊκό να έρθει και κάνει με το καλημέρα τη διαφορά.

Μπορεί, δηλαδή, οι Πράσινοι να διαθέτουν στη γραμμή κρούσης ορισμένους παίκτες με μεγάλη αξία, όπως ο Μπεργκ και ο Λέτο, ωστόσο στο Τριφύλλι θεωρούν ότι ο Μίκαελ Ίσακ είναι ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετική ποιότητα που μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Γι΄ αυτό, άλλωστε, επιμένουν τόσο πολύ στην περίπτωσή του και δεν την εγκατέλειψαν ακόμα κι όταν άλλαξαν τα δεδομένα στην ομάδα με την αποχώρηση του Στραματσόνι, ο οποίος ήταν ο πρώτος που εισηγήθηκε την απόκτηση του Σουηδού άσου.

Κάτι θα ξέρουν, λοιπόν, οι Πράσινοι και ποντάρουν τόσο πολλά στον συγκεκριμένο παίκτη, ενώ εμείς να θυμίσουμε ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζει άριστα τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα, ο παλαίμαχος άσος, Μπάμπης Στεφανίδης, χαρακτήρισε, εδώ στο sportdog, ως "νέο Μπεργκ" τον Ίσακ και τόλμησε να προβλέψει ότι στην Ελλάδα θα σκοράρει με σχετική ευκολία 10-15 γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags