Facebook Pixel Η ατάκα Μπέντο για τους «μικρούς» και την διοίκηση του Ολυμπιακού
| 2017-01-27 22:50:00

Η ατάκα Μπέντο για τους «μικρούς» και την διοίκηση του Ολυμπιακού

Η ατάκα Μπέντο για τους «μικρούς» και την διοίκηση του Ολυμπιακού

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε, με συγκεκριμένα ονόματα, για τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού και για το μέλλον τους.

Δύσκολο έργο θα έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Βέροια που μάχεται για την παραμονή της, σύμφωνα με τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα φτάσει στη νίκη μονάχα αν θυσιαστεί και τα δώσει όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τι είπε για τους νεαρούς της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Πάουλο Μπέντο στην κάμερα της Nova ενόψει Βέροιας:

Κύριε Μπέντο, το γεγονός πως η Βέροια δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία, αυξάνει το βαθμό δυσκολίας του κυριακάτικου αγώνα της ομάδας σας;

«Γνωρίζουμε ότι εξαιτίας της θέσης μας στο βαθμολογικό πίνακα και γενικότερα από τη θέση μας ως πρωταθλητής, μπορούμε να θεωρηθούμε το φαβορί στον αγώνα με τη Βέροια. Όμως, όλες οι ομάδες έχουν τους δικούς τους στόχους. Αυτή τη στιγμή η Βέροια παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Επομένως έχει ένα ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό της. Να τα δώσει όλα. Να θυσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο. Να κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να μπορέσει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τη βοηθήσει να καταφέρει το στόχο της. Από την πλευρά μας για τον ίδιο λόγο εμείς θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι, το ίδιο μαχητικοί, το ίδιοι έτοιμοι να τα θυσιάσουμε όλα και να τα δώσουμε όλα αναφορικά με τη συμπεριφορά μας εντός αγωνιστικού χώρου για να πετύχουμε το στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη νίκη».

Μετά τους Ρέτσο, Ανδρούτσο και Μανθάτη, εμπιστευθήκατε και τον Νικολάου στο ματς με τον Άρη. Πιστεύετε πως ο Νικολάου και ο Ρέτσος που ήταν επί σειρά ετών το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, μπορούν να έχουν ανάλογη κοινή πορεία και στην πρώτη ομάδα;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσεις να προβλέψεις για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Γνωρίζουμε πως ο Ρέτσος είναι ένα παιδί το οποίο εδώ και πολύ καιρό προπονείται με την πρώτη ομάδα. Είχε πολλές φορές την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της πρώτης ομάδας. Βέβαια, δεν έπαιζε πάντα στη φυσική του θέση. Εξαιτίας των αναγκών της ομάδας χρειάστηκε να παίξει και σε άλλες θέσεις στις οποίες ίσως και να μην ένιωθε τόσο άνετα, γιατί όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η φυσική του θέση. Είχε περισσότερες φορές την ευκαιρία να βοηθήσει.

Επίσης και ο Νικολάου προπονείται εδώ και καιρό με την πρώτη ομάδα. Είχε λιγότερες φορές την ευκαιρία να βοηθήσει. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στα παιχνίδια της Κ-20 είναι συνεχώς ένας από τους πρωταγωνιστές. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τι θα συμβεί στο μέλλον γιατί εξαρτάται από τη διαδικασία της εξέλιξής τους. Από το αν θα συνεχίσουν να δουλεύουν και να βελτιώνονται και να εξελίσσονται με τον τρόπο που κάνουν έως τώρα. Αλλά επίσης θα εξαρτηθεί και από τη φιλοσοφία και την πολιτική του συλλόγου στο μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags