Facebook Pixel Με "νέους" και Εμενίκε στα Πηγάδια
| 2017-09-08 12:09:00

Με "νέους" και Εμενίκε στα Πηγάδια

Με "νέους" και Εμενίκε στα Πηγάδια

Ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για το ματς με την τοπική ομάδα. Εκτός έμειναν οι Βούκοβιτς, Μποτία και ο τιμωρημένος Μίλιτς. Μέσα οι τρεις "νέοι".

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ταξιδέψουν στην Ακριτική πόλη με τους Τζούρτζεβιτς, Προτό και Ένγκελς να κάνουν ντεμπούτο στην αποστολή της ομάδας.

Επίσης, παρών είναι κι ο Εμενίκε που έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Το πρωί της Παρασκευής ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου, στην Ξάνθη, με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να ταξιδέψει, το απόγευμα, με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη, σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος και μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 21 παίκτες.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι τρεις τελευταίες μεταγραφές του Θρύλου (Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς και Προτό), καθώς και ο Εμενίκε. Αναλυτικά τα ονόματα αυτών: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags