Στα τελευταία νέα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, που μετέφερε την πληροφορία ότι ανάμεσα στα πράγματα που ετοιμάζουν οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει του μεγάλου τελικού με τη Φιορεντίνα, είναι η τιμητική κλήση στο ματς πολλών σημαντικών ονομάτων της σύγχρονης ιστορίας τους, παικτών δηλαδή που έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είπε ότι η ομάδα πρέπει αυτή τη φορά να εμφανιστεί με αποφασιστικότητα στο δύσκολο αυτό ματς και όχι όπως έπαιξε στην Τούμπα, που έκαψε το τελευταίο της χαρτί απογοητεύοντας και χάνοντας.

«Είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να θέλει να πάει με καλή ψυχολογία στον τελικό του Κυπέλλου τώρα που προέρχεται από βαριές ήττες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά και ήττα στη Λεωφόρο από τον Άρη. Οπότε στον Ολυμπιακό πρέπει να είναι προετοιμασμένος κατάλληλα για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι», σχολίασε.

Αναφερόμενος στη Φιορεντίνα είπε ότι το αποψινό ματς με τη Νάπολι θα το δει ο Συλαϊδόπουλος και θα ενημερώσει σχετικά τον Μεντιλίμπαρ, καθώς και ότι οι πληροφορίες από την Ιταλία λένε ότι έχουν φύγει ήδη 8.000 εισιτήρια από τη Φιορεντίνα.

Ρεπορτάζ από τη Φλωρεντία λένε ότι έχουν πάρει πολλά από αυτά οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για να υποστηρίξουν τους «βιόλα», με τον ρεπόρτερ πάντως να εκφράζει την εκτίμηση ότι ξέχωρα από όλα αυτά, και φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από την ίδια «πηγή».