Facebook Pixel Τους κάνει πλάκα και γελάνε - Βούτηξε τον πιτσιρικά ο Μαρινάκης για να τον δώσει... δανεικό!
| 2017-04-29 19:50:00

Τους κάνει πλάκα και γελάνε - Βούτηξε τον πιτσιρικά ο Μαρινάκης για να τον δώσει... δανεικό!

Τους κάνει πλάκα και γελάνε - Βούτηξε τον πιτσιρικά ο Μαρινάκης για να τον δώσει... δανεικό!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε κι άλλον παίκτη, που βρισκόταν πολύ ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι, αν και δεν… καίγεται να τον κρατήσει. Χουνέρι!
 

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το 5-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποσχέθηκε On camera, ότι πολύ σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις στην ομάδα και ουσιαστικά «φωτογράφισε» ότι μέσα στο επόμενο 20ημερο θα έχουμε και τις πρώτες μεταγραφές, αλλά και την άφιξη του νέου προπονητή.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν, οι εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα φαίνεται πως τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, καθώς στο Λιμάνι εκτός από το θέμα του προπονητή, που είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, έχουν ήδη ασχοληθεί και με τις πρώτες κινήσεις ενόψει καλοκαιριού.

Ο Λεονάρντο Κούτρης, του ΠΑΣ Γιάννινα, ήτα ο πρώτος που έκλεισε από την Ελλάδα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το τελευταίο 24ωρο, το επόμενο… χτύπημα από την Σούπερ Λιγκ θα είναι από το Αγρίνιο!

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Γιώργου Μύγα, ο οποίος είναι μία… ανάσα από το Λιμάνι και θα αποτελέσει την δεύτερη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν και φέτος ό,τι καλό κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και θα κυνηγήσουν όλες τις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν, ακόμα και αν δεν είναι σίγουροι, πως οι συγκεκριμένοι παίκτες θα είναι έτοιμοι για να μείνουν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Μύγας άλλωστε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, το πιθανότερο είναι πως θα φύγει ως δανεικός, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, είτε σε ομάδα του εξωτερικού είτε στην Ελλάδα.

Ίσως και για αυτό, υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν, ότι στην απόφαση των Πρωταθλητών να κάνουν κίνηση για τον νεαρό μπακ του Παναιτωλικού, έπαιξε καθοριστικό ρόλο το προχωρημένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν πλέον να… χαρίσουν κανένα ταλέντο στους αντιπάλους τους, τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για επικοινωνιακούς!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags