Facebook Pixel Το μέτωπο με τον ΠΑΟΚ Βέροιας
| 2015-04-18 15:16:00

Το μέτωπο με τον ΠΑΟΚ Βέροιας

Το μέτωπο με τον ΠΑΟΚ Βέροιας

Δεν είναι τόσο η επιλογή του Βρύζα ως επιλογή, αλλά αυτό που υποτίθεται ότι κρύβει (δεν το κρύβει και τόσο βέβαια...) η άτυπη συμμαχία της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ. Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης.

Είναι δεδομένο ότι κάτι συνδέει πλέον τις δύο ομάδες και δεν είναι μόνο οι επισκέψεις του Καρυπίδη στη σουίτα του Ιβάν, στην Τούμπα. Είναι κάτι παραπάνω.

 

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ξεκολλά από το σχήμα του κέντρου ένας σύμμαχος και αποφασίζει να αλλάξει πολιτική. Να γίνει πιο... Μακεδόνας. Αντιλαμβανόμαστε, φαντάζομαι... Να μην έχουμε άσκοπες παρεξηγήσεις. Πολλά χρόνια, ο πρόεδρος Αρβανιτίδης ήταν αλλού. Τώρα, έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα, σαν να αλλάζει κάτι και η Βέροια να μυρίζει περισσότερο ΠΑΟΚ, χωρίς τη βοήθεια των πολυπληθών του οπαδών, που και εκεί είναι πάρα πολλοί, όπως γνωρίζουμε όλοι μας.

 

Ο Βρύζας με αυτοκρατορικές αποδοχές, οπως ακριβώς πρέπει να συμβαίνει με όποιον θα έχει το γενικό πρόσταγμα και ο Ιβιτς που έπεται, στην πρώτη του «έξοδο», ως προπονητής, από την Τούμπα, είναι ο ΠΑΟΚ στη Βέροια. Κι αν αρχίσουν οι μετακομίσεις ποδοσφαιριστών από τους πολλούς που θα αποχωρήσουν, τότε νομίζω ότι η εικόνα θα είναι απόλυτα πειστική. Τώρα για όσους ορέγονται μέτωπο των δύο ομάδων στο παιχνίδι που παίζεται στη Λίγκα κι όπου αλλού υπάρχει λόγος σύμπραξης, ας είμαστε επιφυλακτικοί. Μνημόνιο δεν υπογράφηκε, ούτε προβλέπεται κάτι τέτοιο στο εγγύς μέλλον. Σκέφτομαι, επίσης, ότι αν έρθουν τα δύσκολα, που η αλήθεια είναι ότι συχνά τα βρίσκει μπροστά της ομάδα σαν τη Βέροια, εκεί είναι που θα μάθουμε τι καπνό φουμάρει τελικά ο ΠΑΟΚ Β'.

Με ποιανού την πλευρά θα πάει, πώς θα αντιδράσει την ώρα που θα παίζεται το... σκληρό πόκερ; Πάντως, ακόμη κι αν όλο αυτό το αντιμετωπίσουμε ως μια προσπάθεια του Ιβάν να δημιουργήσει το μέτωπο που ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να φτιάξει εντός των ελληνικών ποδοσφαιρικών συνόρων, δεν μπορεί κανείς να την απαξιώσει.

Η Βέροια δείχνει να έχει διάθεση να ξοδευτεί για να φτάσει εκεί που φτάνουν άλλες ομάδες της περιφέρειας κι αυτό είναι και ευχάριστο (εφόσον οδηγήσει κάπου) και διαμορφώνει μια καινούργια ενδιαφέρουσα κατάσταση. Δεν θα καταφέρεις δα την ανατροπή... Αλλά ένα μπάσιμο το κάνεις. Στο κάτω-κάτω της γραφής από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις κι αν η αρχή δεν γίνει από τη γειτονιά σου, από πού θα γίνει;

 

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags