Facebook Pixel Άνοιγμα Αναστασίου στον κόσμο για στήριξη στην ομάδα
| 2015-09-21 20:04:00

Άνοιγμα Αναστασίου στον κόσμο για στήριξη στην ομάδα

Άνοιγμα Αναστασίου στον κόσμο για στήριξη στην ομάδα

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε με απολογητική διάθεση στις δηλώσεις του στη NOVA τονίζοντας πως "στενοχωρήσαμε και απογοητεύσαμε τον κόσμο", καλώντας παράλληλα τους φίλους του Τριφυλλιού να στηρίξουν την ομάδα

Αναλυτικά:

"Πάντα μια διακοπή βοηθάει, άλλες φορές είναι μπούμερανγκ, το σημαντικό είναι εμείς πιστεύω κάναμε την αυτοκριτική μας για το ματς με τον Πανιώνιο... Είναι άσχημο γιατί απογοητεύσαμε τον κόσμο και αυτούς που πίστεψαν οτι μπορούμε να νικήσουμε και για μας ήταν μια κακή περίοδος με άσχημα αποτελέσματα, αλλά θέλουμε να κλείσουμε το κεφάλαιο αυτό. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, ξέρουμε οτι απογοητεύσαμε και στενοχωρήσαμε τον κόσμο, ξέρουμε οτι πρέπει να τα δώσουμε όλα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη, για να πετύχουμε τους στόχους που μας απομένουν, να μπορέσουμε τουλάχιστον να ικανοποιήσουμε τον κόσμο και τη διοίκηση που έχει στηρίξει αυτή την προσπάθεια", είπε αρχικά.

Για το αν θα περιμένουμε δραστικές αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα: "Δεν θα ήθελα να μιλήσω μεμονωμένα για ποδοσφαιριστές και σύστημα, σαν ομάδα έχουμε συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, έχουμε παίξει κι άλλα, τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Το σημαντικό είναι να μπούμε στο γηπεδο και να κάνουμε τη δουλειά μας αυτό που ξέρουμε και σίγουρα στα τελευταία ματς κάποια στοιχεία που είχαμε στο παιχνίδι μας για λόγους που γνωρίζουμε κοιτάξαμε να τους αλλάξουμε και θα είναι τελείως διαφορετική η εικόνα μας γενικά, αλλά το σημαντικό είναι να μπούμε με πάθος και πίστη, γιατί η ομάδα μας έχει δυνατότητες και ειδικά όταν είναι οι παίκτες έτοιμοι έχουμε ομάδα που μπορεί να κάνει καλά πράγματα".

Για το αν είναι επικίνδυνο το γεγονός πως ο Λεβαδειακός δεν έχει να χάσει κάτι: "Κάθε αντίπαλος που έρχεται να παίξει στη Λεωφόρο και με τη δυναμική που έχει η έδρα μας με τον κόσμο, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα στην Ελλάδα, ξέρουμε πως θέλει να παίξει, αλλά το σημαντικό είναι το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς."

Για το τι εικόνα έχει για Λεβαδειακό βάσει των φιλικών που έδωσαν: "Ήταν διαφορετικά τότε, σε άλλη φάση ο Λεβαδειακός επειδή ψαχνόταν σε ποια κατηγορία θα παίξει κι ήταν με 15 μέρες προετοιμασία. Είναι μια ομάδα που παίζει καλή άμυνα κι έχει μπροστά έναν επικίνδυνο επιθετικό, τον Μάντζιο, που τους βοηθάει κερδίζοντας κάποια φάουλ και στις κόντρα επιθέσεις. Θέλει μεγάλη προσοχή, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο το πώς θα είμαστε εμείς".

Για την ατυχία με τον Εσιέν: "Δεν είμαι άνθρωπος που μ` αρέσει να στηρίζω πράγματα στην τύχη, αλλάη τύχη παίζει ρόλο στα σπορ. Ο Μάικλ ήταν μια περίοδος που δούλεψε αρκετά, κάνει εδώ και πέντε βδομάδες φουλ πρόγραμμα, έπαιξε κάποια φιλικά κι έδειξε να έχει μια μικρή ενόχληση που δεν είδα κάτι σοβαρό για να τον αφησει έξω για διάστημα. Πάντα προσπαθούμε με γμώμονα την υγεία του παίκτη και το σημαντικότερο είναι να τον έχουμε για καιρό έτοιμο και όχι για το συγκεκριμένο ματς. Πιστεύω δεν είναι κάτι σοβαρό, το `δειξαν και οι εξετάσεις, θα δούμε και με τον ίδιο και θα αποφασίσουμε, αλλά το θέμα είναι πως είναι καλά, προπονείται και αν πρέπει να μείνει 1-2 μέρες έξω ενόψει του ματς της Κυριακής θα το συζητήσουμε με τον ίδιο και τον γιατρό."

Για το τι θέλει να πει στον κόσμο: "Το σημαντικό είναι πως όταν τα πράγματα δεν παν όπως τα θέλουμε ή τα περιμένουμε υπάρχει απογοητευση και το εύκολο είναι να διαλύσεις, να καταστρέψεις και να είσαι αρνητικός. Υπάρχουν θετικά πράγματα, η ομάδα έχει δείξει σ` αυτα τα δύο χρόνια πως έχει κάνει καλά πράγματα και ξέρουμε οτι απογοητεύσαμε τον κόσμο, τον στενοχώρησαμε, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, το αναγνωρίζουμε και θα κοιτάξουμε στα επόμενα ματς να είμαστε αυτοί που πρέπει. Θέλουμε τον κόσμο να είναι ενωμένος, να μη διασπαστεί, η εσωτερική διχόνοια είναι αυτή που καταστρέφει. Όλοι έχουμε αντιληφθεί τι έχουμε κάνει και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα δώσουμε τα πάντα για να αντιστραφεί η εικόνα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Ο κόσμος θέλει νίκες αλλά αναγνωρίζει την προσπάθεια και μας το έχει δείξει κι εμείς στον τελευταίο αγώνα δεν προσπαθήσαμε ή τουλάχιστον δεν το δείξαμε. Καλώ τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και να την πιστέψει γιατί έχει δυνατότητες και μπορούμε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα φέτος" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags