Facebook Pixel Στοματικό σεξ με το παιδί του φαντασιωνόταν ο παιδεραστής ηθοποιός!
Life
| 2014-10-08 22:31:00

Στοματικό σεξ με το παιδί του φαντασιωνόταν ο παιδεραστής ηθοποιός!

Στοματικό σεξ με το παιδί του φαντασιωνόταν ο παιδεραστής ηθοποιός!

Δίχως τέλος οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον ηθοποιό Στίβεν Κόλινς, που παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με ανήλικα κορίτσια: η πρώην σύζυγό του δήλωσε ότι φαντασιωνόταν να κάνει στοματικό σεξ με το παιδί του!

«Είμαι χαρούμενος που δεν είναι αγόρι, γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να αντισταθώ στο στοματικό σεξ μαζί του», φέρεται να δήλωσε ο 67χρονος σήμερα ηθοποιός, μετά την γέννηση της κόρης του, Kέιτ, το 1989!

Την αποκάλυψη έκανε η πρώην σύζυγός του, Φέι Γκράντ, την οποία, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Κόλινς κατηγορεί για εκβιασμό, υποστηρίζοντας ότι του ζητούσε χρήματα για να μην δώσει στη δημοσιότητα τις ηχογραφημένες συνομιλίες με τον ψυχολόγο του, στον οποίο αποκάλυψε τις αρρωστημένες πράξεις του.

«Και μόνο το σχόλιο που έκανες όταν γέννησα την κόρη μας έπρεπε να με κάνει να καταλάβω πόσο άρρωστος είσαι… Έπρεπε να ακολουθήσω το ένστικτό μου τότε και να σε κλωτσήσω στα αρχ*δ*α», γράφει η Γκραντ σε e-mail προς τον πρώην σύζυγό της, αποκαλύπτοντας την ανατριχιαστική ατάκα του.

Ο ηθοποιός, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Στον Έβδομο Ουρανό» όπου υποδύθηκε έναν πολύτεκνο πατέρα και ιερέα, κατηγορείται για ανάρμοστη σεξουαλική επαφή, καθώς παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με τρία ανήλικα κορίτσια, ενώ, προς το παρόν, δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά την κόρη του!

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags