Facebook Pixel Έλληνας άσος... τουμπάρει τον Μάρκο Σίλβα!
| 2015-07-22 23:26:00

Έλληνας άσος... τουμπάρει τον Μάρκο Σίλβα!

Έλληνας άσος... τουμπάρει τον Μάρκο Σίλβα!

Προλαβαίνει άραγε να αλλάξει γνώμη στον Πορτογάλο τεχνικό και να βγει από την λίστα των «κομμένων»; Τα νέα δεδομένα στο ερυθρόλευκο ρόστερ και ο χρόνος που πιέζει...

Πολλές φορές έχουμε γράψει τις προηγούμενες ημέρες, πως η εβδομάδα που διανύουμε είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μάρκο Σίλβα έχει ενημερώσει πως μετά τα φιλικά στην Τουρκία θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις για το ρόστερ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να μείνει με 26 παίκτες, κάτι που σημαίνει πως πάρα πολλοί θα μείνουν εκτός ομάδας.

Για την ώρα, ο κόουτς του Ολυμπιακού δείχνει πως δεν τρελαίνει με τους νεαρούς Έλληνες, με εξαίρεση φυσικά τους Φορτούνη και Μπουχαλάκη και μάλλον αρκετοί από αυτούς θα δοθούν δανεικοί. Για παράδειγμα, ο Γιαννιώτας είναι εξαιρετικά δύσκολο πλέον να γυρίσει την κατάσταση υπέρ του, ακόμα και αν πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Πέμπτης. Ο Μάρκο Σίλβα δεν τον εμπιστεύεται για την ώρα και παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα του νεαρού εξτρέμ στην προετοιμασία, αυτή τη στιγμή είναι με το ...1.5 πόδι στη μαύρη λίστα.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση του Τζανδάρη, ωστόσο έστω και στα λίγα λεπτά που έπαιξε κόντρα στη Ρίζεσπορ, έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Είναι από τους λίγους παίκτες που έχουν τρεξίματα και μπορούν να συνεισφέρουν αμυντικά στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών, καθώς ο Μπουχαλάκης δεν είναι «κόφτης», ενώ ο Γιαταμπαρέ φαίνεται τις τελευταίες ημέρες να έχει χάσει πόντους. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα σενάρια για πώληση των Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι.

Έτσι λοιπόν, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έβαλε σε σκέψεις τον Μάρκο Σίλβα και δεν αποκλείεται την Πέμπτη, αν πάρει χρόνο συμμετοχής και στο δεύτερο φιλικό στην Τουρκία, να μπει για τα καλά στους υποψήφιος για παραμονή στο ρόστερ...

*** Τρελή πρόταση από Ελλάδα σε Αμπντούν! Διαβάστε ποια ομάδα τον θέλει και πόσα του δίνει ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags