Facebook Pixel Τα λεφτά σε Champions League και... Β' Νορβηγίας!
| 2016-08-24 12:43:00

Τα λεφτά σε Champions League και... Β' Νορβηγίας!

Τα λεφτά σε Champions League και... Β' Νορβηγίας!

Μεγάλα μας περιλαμβάνει το πρόγραμμα των προκριματικών του Champions League, ωστόσο οι περισσότερες ευκαιρίες για ταμείο βρίσκονται στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας...

Μπρίνε - Λεβάνγκερ

"Ψυχωμένος" βαθμός για τη Μπρίνε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, έφυγε "αλώβητη" από την έδρα της Σάντνες που ερχόταν από δύο σερί νίκες κόντρα σε Κρίστιανσουντ και Σάντεφιορντ. Από την άλλη, την ήττα γνώρισε η Λεβάνγκερ την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στη δεύτερη θέση της κατάταξης που δίνει απευθείας άνοδο. Τι ποντάρουμε; Η Μπρίνε, δεν παραδίδεται, όμως η υπόθεση "παραμονή" ολοένα και δυσκολεύει. Σε πολύ καλή απόδοση το "διπλό", η ομάδα του Πάουελ θα πάει υποψιασμένη και προσεκτική και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη.

Μπρίνε - Λεβάνγκερ 2 (2.61)

Φρέντρικσταντ - Ασάνε

"Επτάψυχη" αποδείχτηκε η Φρέντρικσταντ η οποία με τον Μιέλντε στον πάγκο δείχνει αναγεννημένη και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Το 2-2 στην έδρα της ΚΦΟΥΜ Όσλο ήρθε μετά την "5άρα" στην Ουλενσάκερ, με τους γηπεδούχους να επιβεβαιώνουν την αγωνιστική τους άνοδο. Από την άλλη, προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Ασάνε, αφενός με την απόδοση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, αφετέρου με τη συνολική εικόνα στις αναμετρήσεις μακριά από το Ούλσετ. Η αρνητική εικόνα της Ασάνε εκτός έδρας, δίνει ελπίδες νίκης στη Φρέντρικσταντ η οποία θέλει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει χάσει την επαφή της με την εξάδα η ομάδα του Κνούτσεν, όμως φαίνεται να "ξεφουσκώνει" στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Δύσκολα θα μείνει εκ νέου χωρίς γκολ, καθώς δημιουργεί ευκαιρίες.

Φρέντρικσταντ - Ασάνε Goal/Goal

ΑΠΟΕΛΚοπεγχάγη

Οι Κύπριοι ηττήθηκαν με 1-0 στη Δανία και θα παλέψουν στην έδρα τους για την πρόκριση. Το γκολ ήρθε στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ δεν ικανοποίησε με την απόδοση του. Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο τέρμα δεν πέτυχε, γεγονός που δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό το έργο του. Από την άλλη, οι Δανοί έμειναν ικανοποίημένοι από το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης, γνωρίζουν, όμως, πολύ καλά ότι τίποτα δεν έχει κριθεί. Πού βρίσκεται η αξία; Είναι το... ματς της χρονιάς και για τους δύο αντιπάλους, συνεπώς περιμένουμε φουλ της τακτικής και γενικά ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι. Καμία εκ των δύο δεν έχει λόγο να ανοιχτεί από τα πρώτα λεπτά και το Χ ημίχρονο βρίσκεται σε εξαιρετικές αποδόσεις!

ΑΠΟΕΛΚοπεγχάγη Χ ημίχρονο (1.93)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags