04/07/17 - 12:12

Οριστική εξέλιξη με Τσόρι στον Απόλλωνα!

Τι ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της "Ελαφράς Ταξιαρχίας";

Οριστική εξέλιξη με Τσόρι στον Απόλλωνα!
28.261views 0shares

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησαν πως αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Τσόρι Ντομίνγκες εξέδωσαν στον Απόλλωνα, εξηγώντας πως έχασαν πολύτιμο χρόνο από τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, περιμένοντας τον Αργεντινό άσο.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή Τσόρι Ντομίνγκες. Έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο από τον σχεδιασμό της ομάδας μας περιμένοντας τον ποδοσφαιριστή που συνεχίζει να βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Απόλλων θέλησε να τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αθλητή τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία όσο και για το ήθος του. Του προσφέραμε τη δυνατότητα, αν αυτός το επιθυμούσε, να αγωνιστεί τουλάχιστον για δυο χρόνια στην ομάδα μας, προσφέροντας του την καλύτερη δυνατή και αξιόπιστη οικονομική πρόταση που θα μπορούσε ο αθλητής να εξασφαλίσει, αν επιλέξει να μείνει στη Αθήνα.

Παράλληλα η ΠΑΕ Απόλλων προσφέρθηκε, αν αυτός το επιθυμούσε, να προχωρήσει στην πλήρη επαγγελματική αποκατάσταση του όταν θα τερμάτιζε την καριέρα του, είτε μέσω της ενασχόλησης του με τον χώρο του αθλητισμού, είτε μέσα από καθαρά διαφορετικό επαγγελματικό χώρο.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και αδυνατούμε να ακολουθήσουμε περαιτέρω το χρονοδιάγραμμα του ατζέντη του παίκτη που τον εκπροσωπεί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ