Facebook Pixel Μπορεί ο Ρότσα να σταματήσει τον Αλαφούζο;
| 2012-12-19 19:32:00

Μπορεί ο Ρότσα να σταματήσει τον Αλαφούζο;

Μπορεί ο Ρότσα να σταματήσει τον Αλαφούζο;

Ο Ρότσα όχι μόνο υπερασπίστηκε τους Βύντρα και Σπυρόπουλο, αλλά άφησε υπονοούμενα μέχρι και για παραίτηση. Λέτε να... επηρεάσει καθόλου τον Αλαφούζο;

Τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε... εκκαθαρίσεις ποδοσφαιριστών και λύσεις συμβολαίων ακόμα και τρεις μέρες μετά την Βέροια, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα φαίνεται να ακολουθεί μία εντελώς διαφορετική γραμμή.

Ο Αργεντινός προπονητής μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Προοδευτικής και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όχι μόνο υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του, αλλά τόνισε πως τίποτα ακόμα δεν είναι επίσημο. «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που γράφτηκαν ότι θα φύγουν, παιδιά με πολύ μεγάλη προσφορά, ειδικά οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, δύο παιδιά 100% επαγγελματίες, με ήθος», ισχυρίστηκε ο Ρότσα που μάλλον δεν ενστερνίζεται τις απόψεις του Αλαφούζου, ο οποίος και σήμερα μέσω κύκλων συνέχισε να κατηγορεί τους παίκτες του.

Ο Αργεντινός ευελπιστεί πως στην συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» την Παρασκευή θα μπορέσει να... σώσει κάτι, καθώς δεν θεωρεί πως μία ήττα, όσο βαριά και αν ήταν, θα πρέπει να διαλύσει την ομάδα.

Ο Ρότσα θα πάει στην συνάντηση όχι μόνο για να ακούσει τις αποφάσεις του Αλαφούζου, αλλά και για να εκφράσει τις διαφωνίες του. «
Με βλέπετε ότι είμαι στεναχωρημένος αλλά ταυτόχρονα είμαι χαρούμενος που είμαι στη μάχη. Οι μάχες έχουν απώλειες. Μπορεί η απώλεια να είμαι εγώ, αλλά όταν ξέρεις ότι είσαι σε μια μάχη, μπορεί να είσαι εσύ», ανέφερε σήμερα σχετικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags