Facebook Pixel Για να μάθεις, πρέπει να πληρώσεις και κάτι
| 2013-04-03 09:39:00

Για να μάθεις, πρέπει να πληρώσεις και κάτι

Για να μάθεις, πρέπει να πληρώσεις και κάτι

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει τη διαδικασία στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση και την πολυτέλεια που έχει.

*** Είναι κατανοητό ότι μπορεί να υπάρχουν διάφορα ερωτηματικά γύρω από κάποιες επιλογές του Μίτσελ σε θέματα χρησιμοποίησης παικτών, σε ματς στα οποία ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά. Πάντα έτσι γίνεται, άλλωστε. Και με Βαλβέρδε και με Ζαρντίμ και με όλους.

*** Μόνο που πρέπει να γίνει κατανοητό και κάτι άλλο, πάρα πολύ σημαντικό. Ότι, δηλαδή, αυτή η περίοδος, από αρχές Φλεβάρη, έως τέλη Απρίλη, είναι το τρίμηνο στο οποίο αφενός μεν ο Ισπανός τεχνικός μαθαίνει τους παίκτες του Ολυμπιακού, αφετέρου δε οι παίκτες του Ολυμπιακού μαθαίνουν τον προπονητή τους.

*** Πρόκειται για μία διαδικασία πάρα πολύ σοβαρή, πολύ πιο σοβαρή απ΄ ότι ακούγεται για τον πολύ κόσμο, που σίγουρα το πρώτο που έχει στο νου του είναι το πώς βλέπει την ομάδα μέσα στο γήπεδο, τι αποτελέσματα φέρνει κλπ, κλπ. Όμως, αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να φτάσει κάποια στιγμή μία ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να παίρνει τα καλύτερα αποτελέσματα κλπ, κλπ.

*** Απλά πρέπει να έχουμε υπ όψιν μας ότι και εδώ ισχύει το κλασικό, «για να μάθεις, πρέπει να πληρώσεις και κάτι». Κι ο Ολυμπιακός από όλη αυτή τη διεργασία θα έχει και κάποιες απώλειες, τις λεγόμενες παράπλευρες απώλειες. Με τη διαφορά ότι έχει την πολυτέλεια αυτή τη διαδικασία να την κάνει, ενώ ήδη είναι πρωταθλητής από το Γενάρη. Έτσι, οι όποιες απώλειές του περιορίζονται σε ένα αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ η, σε κάποιες μη νίκες σε ντέρμπι γοήτρου, όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ-και ως το τέλος θα φανεί αν επεκταθούν (φτου φτου φτου) και σε ανάλογα αποτελέσματα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ και στο κύπελλο.

*** Βεβαίως κι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα, που θέλει να κερδίζει όλους τους στόχους του. Ωστόσο, επειδή «για να μάθεις, πρέπει να πληρώσεις και κάτι», ας σκεφθούμε ότι αν ο Μίτσελ έπαιρνε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, πιθανότατα για να μάθαινε την ομάδα και για να μάθαινε η ομάδα τον ίδιο, ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να πληρώσει τίμημα σε αγώνες πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ…

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags