Facebook Pixel Φουλ για κούπα με την γκολάρα Τοροσίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2013-04-17 23:54:00

Φουλ για κούπα με την γκολάρα Τοροσίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φουλ για κούπα με την γκολάρα Τοροσίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντέστρο γύρισε το ματς κόντρα στην Ιντερ και ο «Τόρο» έβαλε γκολάρα για το 2-3, με τον τελικό του Coppa Italia να είναι... Ρόμα-Λάτσιο! Διαμαρτυρίες προς Μοράτι!

Τα τελευταία αποτελέσματα της Ιντερ και οι απουσίες της λόγω τραυματισμών και τιμωριών, σε συνδυασμό πάντα με το 2-1 του πρώτου ματς, έδινε τον τίτλο του φαβορί για πρόκριση στη Ρόμα. Οι Τζιαλορόσι, με τον Βασίλη Τορισίδη στην αρχική 11άδα, μπήκαν ως τέτοιο στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και πήραν από το ξεκίνημα την κατοχή της μπάλας. Το καλό για τους Ρωμαίους ήταν ότι δεν ένιωθαν καμία απειλή, το κακό ότι δεν απειλούσαν. Το χειρότερο, ότι επιβεβαιώθηκε πως η άμυνα τους μπορεί να... κοιμηθεί ανά πάσα στιγμή...


Ετσι έγινε στο 22', όταν οι Τζόναθαν-Αλβαρεζ-Ρόκι συνδυάστηκαν ιδανικά και ο πρώτος βρήκε ένα μεγάλο κενό στην άμυνα της Ρόμα με αποτέλεσμα να σουτάρει για το 1-0! Το αποτέλεσμα, πλέον, έστελνε στον τελικό τους Νερατζούρι και το γεγονός ότι σκόραραν χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα επηρέασε αρκετά τη Ρόμα, που χρειάστηκε ένα 10λεπτο για να καταλάβει τι έγινε...

Οταν συνήλθαν κάπως οι Τζιαλορόσι, κατάφεραν να απειλήσουν σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο με τους Ντέστρο και Φλορέντσι αλλά ο Χαντάνοβιτς αντέδρασε σωστά και στις δύο περιπτώσεις. Ειδικά στη δεύτερη, με το κοντινό πλασέ του Φλορέντσι στο 45', έκανε μεγάλη επέμβαση!

Στην ανάπαυλα ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι έβγαλε τον Φλορέντσι και πέρασε στο ματς τον Μπαλζαρέτι, με τη Ρόμα να μπαίνει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, να απειλεί με τον Τότι, να χάνει ευκαιρία με τον Τοροσίδη λίγο μετά, για να έρθει τελικά το γκολ στο 55': Ωραία κάθετη μπαλιά για τον Ντέστρο, άψογο πλασέ του επιθετικού και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Η πρόκριση ήταν και πάλι στα χέρια των Τζιαλορόσι, η Ιντερ δεν είχε ψυχολογία για να το παλέψει περισσότερο, ο Αντρέα Στραματσιόνι έβγαλε τον Σκελότο για να βάλει τον πιτσιρικά Μπενάσι με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν αυτόν που έβγαινε και στο 69' όλα τελείωσαν καθώς ο Μπαλζαρέτι έβγαλε φάτσα με το γκολ τον Ντέστρο κι αυτός έκανε το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αμέσως μετά, στο 74', ήρθε το γκολ της βραδιάς και ήταν από τον Τοροσίδη, ο οποίος πήρε την μπάλα μπροστά του και με υπέροχο σουτ νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 1-3, αναγκάζοντας τους οπαδούς της Ιντερ να αρχίσουν να αποχωρούν από τις εξέδρες...

Στο 80' ο Αλβαρεζ με σουτ μείωσε σε 2-3 αλλά κανείς στο γήπεδο δεν ασχολήθηκε με αυτό καθώς δεν άλλαζε κάτι και πλέον όλοι περιμένουν τον τελικό του Coppa Italia στις 26 Μαΐου στο «Ολίμπικο» που θα ζήσει... μεγάλες στιγμές!



Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags