Facebook Pixel Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων!
| 2013-04-19 23:14:00

Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων!

Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων!

Από τις 28 Μαρτίου έως τις 18 Απριλίου, το gazzetta μαζί με τους χιλιάδες αναγνώστες του έγραψε την... ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Στην κάλπη έπεσαν... 27672 ψηφοδέλτια και δείτε τα αποτελέσματα!


Για περίπου 3 εβδομάδες στο gazzetta έτρεχε η μεγαλύτερη on line ψηφοφορία όλων των εποχών προκειμένου να αναδειχθούν οι κορυφαίες ομάδες, παίκτες και προπονητές των πέντε μεγαλύτερων συλλόγων σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Άρη!

Για 20 ημέρες η ανάδειξη των κορυφαίων μέσα από την «κάλπη» του gazzetta έγινε η αγαπημένη λατρεία πολλών αφού ένα... κράμα παλιών και νέων ξύπνησε αναμνήσεις, εικόνες από μέρες δόξας και έκανε τους πάντες ξανά... παιδιά!

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας υπήρξαν αρκετά «ντέρμπι» όσο αφορά είτε την κορυφή, είτε ένα καλό... πλασάρισμα μέσα στην 10άδα ή ακόμη και απλά παρουσία σε αυτή!

Κορυφαίο όλων αυτό στην... πολύπαθη ΑΕΚ όπου δυο «σημαίες» της έδωσαν μια πρωτοφανή... μάχη για την πρώτη θέση! Επί πολλές ημέρες ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Θωμάς Μαύρος άλλαζαν θέση στην κορυφή με την διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο να είναι πολλές φορές ακόμη και 2-3 ψήφοι!

Τελικά ο «Ντεμίνιο» με 22 ψήφους διαφορά πήρε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ΑΕΚτσήδων. Όσο αφορά τους κορυφαίους των άλλων ομάδων τα... χρυσά μετάλλια πήγαν στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (Ολυμπιακός), τον Κριστόφ Βαζέχα (Παναθηναϊκός), τον Γιώργο Κούδα (ΠΑΟΚ) και τον Ντίνο Κούη (Άρης)!

Διαβάστε ποιοι αναδείχτηκαν καλύτεροι στον διαγωνισμό του gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags