Facebook Pixel Και πιο χαμηλά, α λα ιταλικά...
| 2013-04-30 11:03:00

Και πιο χαμηλά, α λα ιταλικά...

Και πιο χαμηλά, α λα ιταλικά...

Μία εβδοµάδα µετά το τέλος της κανονικής περιόδου στη Super League κι ενώ όλα µοιάζουν ρευστά, η πραγµατικότητα αναφέρει πως µετρηµένες είναι οι εκκρεµότητες που έχουν αποµείνει στους πάγκους, αφού οι επαφές παρασκηνιακά έχουν προχωρήσει.

Αποτέλεσµα, ο Δηµήτρης Ελευθερόπουλος µετά την εµπειρία του µε τον Πανιώνιο να σκέφτεται και πάλι την ποδοσφαιρική του εγκατάσταση στην Ιταλία, επωφελούµενος από την προϋπηρεσία του και τις διασυνδέσεις του στη γειτονική χώρα.

Τον περασµένο Μάρτη, άλλωστε, παρακολούθησε εκεί προπονητικά σεµινάρια και ανανέωσε τις γνωριµίες του, µε τις πληροφορίες να αναφέρουν πως µπήκε στην ατζέντα ιταλικών οµάδων όπως η Ρόµα! Οχι φυσικά για πρώτος τεχνικός αλλά για µέλος στο τεχνικό τιµ, είτε ως βοηθός είτε και ως προπονητής τερµατοφυλάκων.

Κοινό µυστικό είναι πως στην τεχνική ηγεσία των «τζαλορόσι» θα υπάρξουν ριζικές ανακατατάξεις και ο «Ελέ» παρακολουθεί τις εξελίξεις, έχοντας ως «µάτι» του τον φίλο του Βασίλη Τοροσίδη.

Το σίγουρο είναι πως, µε βάση τη νοοτροπία του, δεν πρόκειται να κάνει βιαστικές κινήσεις ούτε να επιλέξει οµάδα απλώς και µόνο για να λέει πως έχει δουλειά.

Ειδικά από τη στιγµή που, εκτός εξαιρέσεων, από τις περισσότερες ελληνικές οµάδες λείπει το «πακέτο» (φανέλα, κόσµος, προοπτική) που να τον καλύπτει.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags