Facebook Pixel "Δεν υπάρχει τίποτα με την ΑΕΚ"
Life
| 2011-03-25 20:28:00

"Δεν υπάρχει τίποτα με την ΑΕΚ"

"Δεν υπάρχει τίποτα με την ΑΕΚ"

Μπορεί η ΑΕΚ να ακροβατεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο τα μεταγραφικά ζητήματα και ο προγραμματισμός από ανθρώπους που το καλοκαίρι ίσως να μην βρίσκονται στα Σπάτα, φαίνεται πως εξελίσσονται κανονικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Παρασκευής, η Ένωση ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα του Διαγόρα, Χαράλαμπο Ταμπάση. Ο νεαρός γκολκίπερ μίλησε στο Contra.gr για την περίπτωση της ΑΕΚ, τη δική του πορεία και το πρότυπό του, τον Μιχάλη Σηφάκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χαράλαμπου Ταμπάση στο Contra.gr

-Για το αν ενδιαφέρεται η ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ μπορεί να ενδιαφέρεται αλλά εγώ δεν ξέρω τίποτα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι κάποιοι άνθρωποι από την ΑΕΚ συννέλεξαν πληροφορίες για μένα από τον Αγιρίμπα, έναν παίκτη που παίζει στην ομάδα μου, τον Διαγόρα ως δανεικός από την ΑΕΚ."

-Για το αν του έχει μιλήσει κανείς από την ΑΕΚ: "Κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο από την ΑΕΚ και να σου πω την αλήθεια δε νομίζω τη δεδομένη χρονική στιγμή να υπάρχει κάτι από την ΑΕΚ. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως, τούτη τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα."

-Για τη φετινή του σεζόν: "Έχω κάνει καλή χρονιά με τον Διαγόρα. Η ομάδα μου θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο αν και έχουμε κάποια προβλήματα."

-Για τον τερματοφύλακα που θαυμάζει:"Από τους Έλληνες τερματοφύλακες μου αρέσει πολύ ο Σηφάκης. Αυτόν ξεχωρίζω και τη δική του πορεία θα ήθελα να ακολουθήσω."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags