Facebook Pixel Έτσι θα "κατέβει" ο Άρης!
| 2013-08-18 11:45:00

Έτσι θα "κατέβει" ο Άρης!

Έτσι θα "κατέβει" ο Άρης!

Διαβάστε πώς θα παίξει ο Άρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα. 

Με όλα του τα "όπλα" (εκτός φυσικά από τον τιμωρημένο Αγκάνθο) θα παραταχθεί ο Άρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα παρατάξει απέναντι στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, για την οποία μέχρι και χθες (17/08), υπήρχαν τρία ερωτηματικά, στα οποία φαίνεται πως βρέθηκε απάντηση.

Η μία από αυτές και ίσως η λιγότερο αναμενόμενη, είναι ο Τζον Ίμπε. Αν και δεν είναι ακόμα έτοιμος για να "βγάλει" 90λεπτο, ο Νιγηριανός αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, αναλαμβάνοντας τις πλευρές με τον Σαλόζε Ουντότζι.

Πηγαίνοντας στα αμυντικά χαφ και στον παίκτη που θα ξεκινήσει δίπλα στον Γιάννη Παπαδόπουλο, αυτός θα είναι πιθανότατα ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Ο νεαρός φαίνεται πως κέρδισε τη "μάχη" με τους Έλσνερ και Οικονομόπουλο, και λογικά θα προτιμηθεί από τον Χατζηνικολάου, για τον ρόλο του παρτενέρ, του πρώην άσσου της Διναμό Δρέσδης.

Τέλος και όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί θα επιλεχθεί ο Ανδρέας Ηρακλής, καθώς γνωρίζει τη θέση και αποτελεί την πιο έτοιμη λύση τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Κατά τα άλλα, την υπόλοιπη ενδεκάδα του Άρη θα απαρτίζουν, εκτός απροόπτου, οι Διούδης, Πουλίδο, Κύργιας, Τσουμάνης, Τάτος και Μανιάς.

Πηγή: allaboutaris.com 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags