Facebook Pixel Τι καταλάβαμε από τον Πράνιτς...
| 2013-09-05 21:25:00

Τι καταλάβαμε από τον Πράνιτς...

Τι καταλάβαμε από τον Πράνιτς...

O Ντάνιελ Πράνιτς έχει φάει στην καριέρα του τις μεγάλες ομάδες με το κουτάλι. Ξέρει τι θα πει πίεση και βάρος φανέλας. Επιπλέον όπως μας έδειξε χθες κατά την παρουσίασή του ξέρει και πολύ καλά και την τωρινή κατάσταση του Παναθηναϊκού και φυσικά γιατί ήρθε. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος

Έχει μιλήσει με τον Αναστασίου πολύ και είναι φανερό, ξέρει τα προβλήματα και τις αδυναμίες, βλέπει και καταλαβαίνει από αυτά που είπε για το ματς με τη Βέροια πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τα νέα παιδιά και ξέρει πόσο πολύ ανάγκη έχει ο Παναθηναϊκός από τον ίδιο να τα καθοδηγήσει.


Η προσωπικότητα του είναι δεδομένη, η ποδοσφαιρική αντίληψή του επίσης, και το μοναδικό ζητούμενο (όχι και μικρό διακύβευμα) είναι η αγωνιστική κατάστασή του. Μπορεί ο ΠΑΟ να περιμένει από αυτόν έναν ηγέτη και στο αγωνιστικό κομμάτι. Μπορεί η καριέρα του, που έχει πάρει τον κατήφορο, να ανέβει ξανά στον Παναθηναϊκό.

Αυτό δεν μπορούμε να το απαντήσουμε τώρα. Ναι, η λογική λέει ότι σε αυτόν τον ΠΑΟ θα ξεχωρίζει, αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα κάνει τη διαφορά, αν θα τραβήξει μόνος του τους υπόλοιπους και κυρίως τα νέα παιδιά προς τα εμπρός.

Και φυσικά ένα θέμα είναι το πού θα παίξει. Είχα την αίσθηση ότι ο Αναστασίου τον θέλει για εσωτερικό μέσο στο 4-3-3 προκειμένου να αποκτήσει την ποιότητα που λείπει από τη μεσαία γραμμή του. Ακούγοντας τον ίδιο τον Πράνιτς κατάλαβα ότι θέλει να παίξει ως αριστερό εξτρέμ ή τέλος πάντων αριστερά όλη την πλευρά.

Δεν ξέρω αν εκεί είναι που πονάει κυρίως ο Παναθηναϊκός ή αν θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος στον άξονα ο Κροάτης. Οπως και να έχει αυτό είναι κάτι που θα το κρίνει καλύτερα ο Αναστασίου. Πάντως ο Παναθηναϊκός λογικά ποντάρει πολλά πάνω στον Πράνιτς. Σχεδόν περισσότερα από αυτά που ποντάρει πάνω στον Σίλντενφελντ και τον Μπεργκ. Συνεπώς είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να του βγει και στο γήπεδο ο Κροάτης.

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags