Facebook Pixel Κλειστά χαρτιά από Μίτσελ
| 2013-09-12 22:59:00

Κλειστά χαρτιά από Μίτσελ

Κλειστά χαρτιά από Μίτσελ

Ο Μίτσελ σε ακόμα εσωτερικό διπλό απέκρυψε επιμελώς τις προθέσεις για το ματς με την Ξάνθη. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση και τις νεότερες ενδείξεις ο Ρομπέρτο θα πάρει φανέλα βασικού και με τους Ακρίτες και με την Παρί.

Ο Μανωλάς είναι φαβορί για το κέντρο της άμυνας με τον άλλο στόπερ να συνιστά ερωτηματικό καθότι οι Σιόβας και Μεντζανί είχαν διεθνείς αγώνες και ο Κοντρέρας είναι εκτός πλάνων. Υπάρχει βέβαια για εκεί ο Παπάζογλου.

Για τον αριστερό μπακ ίσως προτιμηθεί ο Χολέμπας για να είναι ξεκούραστος ο Μπονγκ με την Παρί. Για τον άξονα λόγω της επιβάρυνσης παικτών, όπως ο Μανιάτης, ο Σάμαρης με τον Μασάντο και τον Τσόρι Ντομίνγκες είναι αρκετά ισχυροί υποψήφιοι ενώ στο μυαλό του Μίτσελ είναι και οι Εντινγκά και Γιαταμπαρέ, οι οποίοι αν και είχαν διεθνείς αναμετρήσεις υπάρχει η σκέψη να πάρουν χρόνο συμμετοχής για να τους τσεκάρει ο Ισπανός.

Στα δύο άκρα με δεδομένο πως ο Κάμπελ δεν θα παίξει λόγω καταπόνησης και ενώ ο Βάις είχε επίσης παιχνίδι με την Σλοβακία το πάνω χέρι έχουν οι Ολαϊταν και Φουστέρ. Ο Σαβιόλα είναι εκείνος που έχει πάρει πόντους για την επίθεση, επειδή είναι πιο φρέσκος από τον Μήτρογλου (που είχε δύο ματς με την Εθνική Ελλάδας). Παρόλα αυτά επειδή το τοπίο παραμένει σχετικά θολό υπάρχει ακόμα το περιθώριο και για άλλες τροποποιήσεις στο πλάνο του τεχνικού τιμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags