Facebook Pixel Μόνη λύση ο Χατζηιωάννου για ΑΕΚ!
Life
| 2011-04-04 22:42:00

Μόνη λύση ο Χατζηιωάννου για ΑΕΚ!

Μόνη λύση ο Χατζηιωάννου για ΑΕΚ!

Ο Πόλυς Χατζηιωάννου είναι σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Δημήτρη Χατζηχρήστο, ο άνθρωπος που μπορεί να λύσει τα προβλήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο ηγέτης της Ορίτζιναλ παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Η Δίκη της Δευτέρας» στο Blue Sky, όπου μίλησε για την κίνηση των οργανωμένων να στείλουν τους παίκτες με ταξί στο ΟΑΚΑ, την απουσία του Σταύρου Αδαμίδη από το γήπεδο και τα SMS για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ!

«Η Original δεν κάνει αταξίες, έχει πρόσωπο, έχει χαρακτήρα, αναλαμβάνει τις ευθύνες και υπογράφει τις πράξεις που κάνει. Το δρόμο αυτό μας έδειξαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κατέβηκαν στη Λεωφόρο Συγγρού και φυγαδεύτηκαν μόνοι τους παίρνοντας ταξί. Αυτό το θεωρήσαμε μεγάλη προσβολή. Οι παίκτες μια χαρά συνεργάστηκαν και ο Ντιόπ έκανε την καλύτερη δήλωση. Είπε ‘τώρα κατάλαβα πόσο κακό κάναμε στην ομάδα μετά το 6-0’. Έτσι όπως πήγαινε η ΑΕΚ θα τρώγαμε καμιά οκτάρα και κανένας δεν θα έπαιρνε χαμπάρι. Μετά το 4-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, στο σπίτι μας, δεν κουνήθηκε φύλλο», ανέφερε ο ηγέτης της «Original 21» και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η πράξη αυτή δεν έχει καμία σχέση με την εισβολή μερίδας οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ή με τα γκαζάκια έξω από το σπίτι του Νάτσο Σκόκο. «Ό,τι έγινε χθες στο ΟΑΚΑ δεν έχει σχέση με τα ταξί. Αυτοί που μπήκαν μέσα δεν ήταν μέλη της Original. Ήταν ένα συνονθύλευμα νεαρής ηλικίας, που δεν ξέρει πώς να εκφραστεί. Δεν ευθυνόμαστε για αυτούς και δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε. Ελέγχεις όποιον ξέρεις, όποιον δεν ξέρεις δεν μπορείς να τον ελέγξεις. Όσο για αυτούς που επιτέθηκαν με γκαζάκια στο σπίτι του Σκόκο, πρόκειται περί αλητήριων», τόνισε.

Για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ αν αποχωρήσουν Παππάς και Νοτιάς είπε: «Την άδεια θα την πάρει η ΑΕΚ, αλλά 30 Ιουλίου θα έχει ξανά πρόβλημα η ομάδα. Θα πρέπει να ξαναμπούν λεφτά. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανήκει στους κύριους Παππά και Νοτιά, οπότε θα πρέπει να δώσουν αυτοί τη λύση. Η παραίτηση αυτών των ανθρώπων, μη υπάρχουσας άλλης λύσης, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο Πρωτοδικείο, δηλαδή σε μένα. Δεν σφάξανε! Θα ήταν μεγάλη προσβολή για μένα και ειδικά για την ΑΕΚ, αν η ΠΑΕ είχε πρόεδρο εμένα».

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε να δώσει κάποιος τη λύση, απάντησε: «Μόνο ο Πόλυς Χατζηϊωάννου μπορεί να δώσει τη λύση. Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί του. Ίσως και να το κάνω γιατί έχω πειστεί πως δεν υπάρχει άλλη λύση. Είναι τέτοιο το μέγεθος που μπορεί να βγάλει την ΑΕΚ από το τούνελ. Το πρόβλημα είναι, όπως και με τους τωρινούς μετόχους, ότι θέλει να κρύβεται και αυτό δεν μπορεί να γίνεται στην Ελλάδα όπου ένας παράγοντας βάζει 50 ευρώ και λέει ότι βάζει 500 ευρώ».

Τέλος, για τα προβλήματα της Ερασιτεχνικής είπε: «Αυτή τη στιγμή το σωματείο ΑΕΚ δεν υφίσταται. Μέχρι τώρα δεν είχαμε καταφύγει στη λύση των SMS, αλλά φαίνεται πως θα ακολουθήσουμε την τακτική του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αν και η Ελευθερία Αρβανιτάκη δεχόταν να κάνει μια συναυλία και για μας, ακόμη καλύτερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags