Facebook Pixel "Μακάρι στον τελικό ο ΠΑΟ"
Life
| 2011-04-11 11:19:00

"Μακάρι στον τελικό ο ΠΑΟ"

"Μακάρι στον τελικό ο ΠΑΟ"

Στην εθνική ομάδα, αλλά και στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας που πλησιάζει αναφέρθηκε ο Ηλίας Ζούρος σε δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου στον Sentra 103,3:

Για την Ζαλγκίρις:

Η προσπάθεια που καταβάλει αυτή η ομάδα είναι μεγάλη γιατί μετέχει σε πολλές διοργανώσεις. Το πρώτο παιχνίδι το πήραμε εύκολα και ευτυχώς δεν πάθαμε ότι και ο Ολυμπιακός. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ρυθμό σε ομάδα μου. Τρέχαμε επί 40 λεπτά, ότι σουτάραμε έμπαινε μέσα. Και στο τελικό έπρεπε να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε το τρόπαιο.

Για την εθνική:

Παρακολουθώ όλους τους παίκτες στενά, βλέπω σε τι κατάσταση βρίσκονται. Για όλους τους παίκτες που είναι εντός και εκτός Ελλάδας συλλέγουμε πληροφορίες. Μιλάω με τους συνεργάτες για να δούμε τι θα κάνουμε. Από εκεί και πέρα κάνουμε μικρά μικρά βηματάκια για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Είμαι χαρούμενος που ο τραυματισμός του Σχορτσανίτη δεν ήταν τόσο σοβαρός και θα είναι σε μία εβδομάδα πίσω.

Για το final four της Ευρωλίγκα:

Για να πούμε την αλήθεια όταν μπαίνουμε σε ένα final four ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να πεις ότι κάποια από τις 4 έχει μεγάλο αβαντάζ. Σίγουρα σε ποσοστά υπάρχουν φαβορί. Ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία. Έχει έναν καλό προπονητή, μία καλή ομάδα, θα έχει έναν ακόμη παίκτη με τον Μάριτς, παρόλο που ο Βουγιούκας έκανε πολύ καλά παιχνίδια και βοήθησε την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι σε επίπεδο Ευρωλίγκα πρωταθλητισμού. Το παιδί χρειάζεται να δουλέψει ακόμα. Και για την εθνική και για την ομάδ του. Η Σιένα έχει και εκείνη χρόνο να ξαναβάλει τον ΜακΚάλεμπ στο παιχνίδι, που μέχρι να τραυματιστεί «τράβαγε» εκείνος την ομάδα. Ευελπιστούμε φυσικά σαν Έλληνες να πάει ο Παναθηναϊκός στον τελικό και να πάρει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags