Facebook Pixel "Περισσότερη προσπάθεια"
| 2014-03-02 19:55:00

"Περισσότερη προσπάθεια"

"Περισσότερη προσπάθεια"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, αλλά ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια καθώς ο Παναθηναϊκός έχει απαιτήσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης: «Ήταν ένα παιχνίδι που προσφερόταν για εμάς, για να τρέξουμε και να γυμναστούμε. Μοιράσαμε τον χρόνο και έπαιξαν όλοι, ενώ κάποιοι που είχαν παίξει αρκετά στα τελευταία παιχνίδια έπαιξαν λιγότερο. Μετά το 30’ δώσαμε χρόνο και ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν μόνοι τους. Χωρίς τους παλιούς στην πεντάδα. Αυτό, όμως, που θέλω να πω είναι ότι χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.

Σε κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός τίποτα δεν είναι εύκολο. Εμείς όμως δίνουμε τις ευκαιρίες. Για κάποια παιδιά είναι οι πρώτες τους εμφανίσεις ή η πρώτη τους χρονιά. Καλή συνέχεια για την ομάδα του Άρη και εμείς… συνεχίζουμε». Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε και για την απουσία του Στεφάν Λάσμε, για τον οποίο είπε «Ο Λάσμε είχε ένα πρόβλημα στο χέρι του δεν πιάνει την μπάλα ακόμα, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Έκανε προπόνηση και από την Τρίτη θα είναι μέσα».

Από την πλευρά του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τόνισε: «Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Άρη. Θέλαμε να δώσουμε το 100%, να τρέξουμε στο γήπεδο και να παίξουμε σκληρά και στα 40 λεπτά. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Άρη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags