Facebook Pixel Μόνο ο Ουρτάδο τη …γλιτώνει;
| 2011-04-30 16:00:00

Μόνο ο Ουρτάδο τη …γλιτώνει;

Μόνο ο Ουρτάδο τη …γλιτώνει;

Όλες οι "ανορθογραφίες" του φετινού Ολυμπιακού παίρνουν πόδι. Έφυγε ο Ντουντού, ακολουθούν Μπράβο, Ζαϊρί λογικά και ο Ρόμενταλ. Μόνο ο Μωυσής κάθεται στα αυγά του…

Δεν φαίνεται να τον πιάνει τίποτα τον Ουρτάδο. Είναι το "παιδί" του Ερνέστο και ούτε που έχει ακουστεί ότι μπορεί να φύγει το καλοκαίρι.

Παρόλο που έβγαλε μια χρονιά στα θεραπευτήρια και τις προάλλες κατάφερε να (ξανα)τραυματιστεί στο δαχτυλάκι του ποδιού του σε προπόνηση της πλάκας.

Και το ερώτημα είναι: Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός, δηλαδή; Θα του δίνει και του χρόνου ένα σκασμό λεφτά; Για ποιο λόγο; Για να τραυματίζεται συνέχεια;

Όταν, δηλαδή, ένας ποδοσφαιριστής φτάνει να φεύγει τραυματίας ακόμα και όταν οι προπονήσεις είναι για χαβαλέ, τότε υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι οι εφημερίδες να τον παρουσιάζανε σαν "θωρηκτό", αλλά ο Ουρτάδο έχει αποδειχθεί από πυλό, όπως έχουμε ξαναγράψει.

Ο Ολυμπιακός του χρόνου έχει να βγάλει ένα πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα απ’ ό,τι φέτος. Θα δίνει τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Αν, λοιπόν, κάποιος κοιτάξει το ρόστερ του θα δει ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες πιο ευπαθείς σε τραυματισμούς και με αρκετά βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Ακόμα, άλλωστε, κι αυτή τη σεζόν, στο πρώτο μισό και με λίγα σχετικά παιχνίδια στο καλεντάρι, υπήρξαν αρκετές θλάσεις.

Ο Ντουντού ήταν ο πρώτος που αποχαιρέτησε, αφού τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν μια φορά και καθόταν στα άλλα πέντε ματς. Συνεπώς είναι δικαιολογημένο και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του να δει σε ποιους παίκτες πραγματικά μπορεί να ποντάρει.

Όπως είπαμε η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ πιο απαιτητική. Και ειδικά για τα χαφ που θα πρέπει να τρέχουν συνέχεια πάνω - κάτω στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλά είπαμε. Ο Ουρτάδο μένει ακλόνητος στη θέση του. Δεν τον κουνάει τίποτα τον Ισπανό. Από τη στιγμή που ο Ερνέστο πιστεύει ότι του χρόνου θα …αναστηθεί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags