Facebook Pixel "Δάγκωσαν" τον ΟΦΗ και πήραν ανάσα!
| 2014-12-14 17:52:00

"Δάγκωσαν" τον ΟΦΗ και πήραν ανάσα!

"Δάγκωσαν" τον ΟΦΗ και πήραν ανάσα!

Με γκολ του Κολοβού και του Γιάννου, ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, την ώρα που οι Κρητικοί υποχωρούν ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία της Superleague.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό με πολλά λάθη εκατέρωθεν και σχεδόν μηδαμινές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Ωστόσο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του ματς, πίεσαν τους Κρητικούς και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, που τους δίνει σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Στο 52', λοιπόν, ο Κολοβός άνοιξε το σκορ για τους "πάνθηρες" με απίστευτο σουτ και στο 70' ο Γιάννου με πολύ όμορφη λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Πανιώνιο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Μητρόπουλος, Φούντας (46' λ. τρ. Κολοβός), Ιμπαγάσα (90'+2' Μπούζας), Μπουμάλ (86' Πάνος), Γιάννου

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λορία, Στάθης, Αντελέγιε, Μεϊτέ, Μονιάκης, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης, Αρτόλα (59' Ροβίθης), Μπερεμπασβίλι (90'+2' Μαραθιανός), Τζορτζ (λ. τρ. 35' Πετρόπουλος).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags