Facebook Pixel Διλήμματα μπροστά απ'την κάλπη!
Life
| 2015-01-15 23:04:00

Διλήμματα μπροστά απ'την κάλπη!

Διλήμματα μπροστά απ'την κάλπη!

Διανύουμε μία προεκλογική περίοδο έντονης πόλωσης, τόσο έντονης όσο είναι και τα συναισθήματα που τα τελευταία χρόνια κατακλύζουν την ψυχή του κόσμου. Γράφει η δικηγόρος Ρούλα Γκριέλα.

Α) ανασφάλεια βλέποντας τη ματαιότητα των μέτρων που λαμβάνει η συγκυβέρνηση, αφού δε φαίνεται να μπορούν αυτά να δημιουργήσουν στο απώτερο έστω μέλλον μία προοπτική βελτίωσης της καθημερινής μας ζωής, η οποία βίαια και απρόσμενα ανατράπηκε και β) οργή ακριβώς για τα μέτρα αυτά, τα οποία φέρουν το χαρακτηρισμό "μεταρρυθμίσεις", ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για την εξόντωση της μεσαίας αστικής τάξης, αυτής που ουσιαστικά κινεί την οικονομία και που αποτελούσε μέχρι την έναρξη της κρίσης, την πλειοψηφία στη χώρα. Κι όλα αυτά, λόγω της ανικανότητας των κυβερνώντων να σταθούν πέρα και πάνω από τα συμφέροντα ολίγων, εγχώριων και μη, και να κάνουν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για τη χώρα, προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστική, πιο παραγωγική, πιο ανθρώπινη και να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της Ε.Ε. και όχι στους κομπάρσους.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον και με τέτοιες σκέψεις καλούμαστε να ψηφίσουμε στις 25 Ιανουαρίου, αυτόν που θα μας βλάψει λιγότερο ή θα μας δώσει περισσότερα, πέφτοντας στην παγίδα του κλίματος που καλλιεργεί το υπάρχον πολιτικό σύστημα, με τα διαφημιστικά σποτάκια, οι μεν χρησιμοποιώντας ως "κόκκινο πανί" το μνημόνιο, την τρόικα και όποια άλλη λέξη μας τα θυμίζει, υποσχόμενοι να τα καταργήσουν όλα, οι δε αποδεχόμενοι τα λάθη τους και χρησιμοποιώντας από τη μεριά τους ως "κόκκινο πανί" την επιστροφή στη δραχμή και την "πείνα" που μας περιμένει σε αυτή την περίπτωση. Διαβάστε το υπόλοιπο σχόλιο στο Newsotherwise.blogspot.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags