Facebook Pixel Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την... εγκληματική οργάνωση
| 2016-10-17 10:45:00

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την... εγκληματική οργάνωση

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την... εγκληματική οργάνωση

Κι όμως δεν είναι έκπληξη να χάσει ο Παναθηναϊκός από την Ξάνθη και στη Λεωφόρο. Όπως δεν είναι έκπληξη να κερδίσει στη Ξάνθη ο Παναθηναϊκός.

Ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν τις χωρίζει μεγάλη διαφορά πάντα παίζει το 1Χ2.

Γιατί, λοιπόν, να 'ναι έκπληξη το ''2'' της Σκόντα. Και η ήττα ομάδας που δεν έχει δείξει και δεν δείχνει μέχρι σήμερα στο γήπεδο, όχι στα λόγια, ότι έχει αδυναμία να διαχειριστεί αγωνιστικά τις ιδιαιτερότητες κάθε παιχνιδιού.

Μήπως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη βοήθεια της εγκληματικής οργάνωσης για να κάνει παντελόνι το τρίποντο σε κάθε αγωνιστική. Εύλογο το ερώτημα, αφού θέλει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Και κάθε χρόνο εκτός από την κόντρα της εγκληματικής οργάνωσης αποδεικνύεται κραυγαλέα ότι υστερεί σε σύγκριση με το όνομά του.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάθε ηθικό δικαίωμα να καταγγέλλει μαφιόζικες πρακτικές στο ποδόσφαιρο. Είναι, όμως, πρόκληση κοινωνική και ποδοσφαιρική να ζητάει πρωτάθλημα όταν δεν το διεκδικεί με καλύτερη ομάδα.

Κανένα παράπονο αυτή τη φορά από το κοράκι. Τότε, γιατί δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός στην έδρα του, την κατώτερη Ξάνθη, σε ματς που ήταν αναγκαία η νίκη προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή. Η απόλυτη φαιδρότητα είναι να πεις, που το λένε, ότι φταίει ο...Στηλ. Δεν κατάλαβα. Ο Άγγλος είναι τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, όχι της Ξάνθης.

Αυτός που βλέπουμε στο χορτάρι σήμερα είναι ο Παναθηναϊκός. Όχι κάποιος άλλος, όπως τον...φαντασιώνονται με τις δηλώσεις και τα πρωτοσέλιδα. Και θέλουν πρωτάθλημα. Πως, όμως, να τερματίσει πρώτος στη βαθμολογία μ' αυτήν την ομάδα. Μ' αυτόν τον τερματοφύλακα που για μια φορά ακόμα γκελάρισε. Μ' αυτόν τον προπονητή που εύκολα θεωρείται ανεπαρκής.

Μία φταίει ο γκολκήπερ, μία ο προπονητής, μία ο διαιτητής...Ο Παναθηναϊκός ποτέ. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν η Ιστορία μιας ομάδας, τα εικονίσματά της και το βαρύ της όνομα.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ τι κάνουν κάθε βράδυ άγρια μεσάνυχτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags