Facebook Pixel «Όλοι δίνουμε εξετάσεις»
| 2011-07-14 15:09:00

«Όλοι δίνουμε εξετάσεις»

«Όλοι δίνουμε εξετάσεις»

Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να πετύχει στον ΠΑΟΚ είναι ο Σάκης Παπάζογλου.

«Υπάρχει μεγάλη κούραση, θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κούραση. Είναι αρχή ακόμη, κυρίως, προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θέλει ο προπονητής. Πιστεύω στο τελευταίο φιλικό να κερδίσουμε, γιατί θέλουμε και τις νίκες», δήλωσε ο Έλληνας στράικερ στους δημοσιογράφους.

Για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Είμαστε σε προετοιμασία τώρα και οι παίκτες είναι επιβαρημένοι. Θα ακολουθήσει ένα στάδιο αποφόρτισης και νομίζω θα αλλάξει η εικόνα μας προς το καλύτερο».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Από την αρχή είχα πει ότι ήθελα να με δει ο προπονητής και να πάρει αυτός τις αποφάσεις. Αγωνίστηκα σε δύο φιλικά έδωσα ότι περισσότερο μπορούσα και τώρα τον λόγο έχει ο προπονητής. Έπαιξα γεμάτα 90λεπτα και αυτό δε νομίζω ότι θα γινόταν στον ΠΑΟΚ. Κέρδισα εμπειρίες και αυτό ήταν πολύ θετικό. Όλοι δίνουμε εξετάσεις, κανείς δεν είναι σίγουρος στην ομάδα, έτσι είναι και η δικιά μου περίπτωση».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού: «Δεν μου λέει κάτι που η ομάδα ψάχνει για σέντερ φορ. Λογικό είναι να ψάχνει. Είμαι αποφασισμένος να πετύχω, προσπάθησα με τον γυμναστή να βελτιώσω κάποια πράγματα σε ταχύτητα και τελειώματα. Ο κ. Καρύδας προσφέρθηκε να με βοηθήσει και δουλέψαμε μαζί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags