Facebook Pixel Ο πρίγκιπας Σουλτάν Μπι Νασέρ Μαρτάκι Σαούντ!
| 2011-09-21 12:48:00

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Μπι Νασέρ Μαρτάκι Σαούντ!

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Μπι Νασέρ Μαρτάκι Σαούντ!

Ετσι όπως είδα στη φωτογραφία αυτήν τη φυσιογνωμία, τον 26χρονο Σαουδάραβα πρίγκιπα, μου θύμισε τον Κώστα Μαρτάκη με περισσότερο μούσι! Γράφει ο Βασίλης Βέργης.

«Είναι τρελή φωτοσοπιά. Πολύ κακό φώτοσοπ η συγκεκριμένη φωτογραφία» είπε χθες στον Μπραουδάκη ο κ. Μάριος Λώλος, πρόεδρος της Ενωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, σχολιάζοντας τη φωτό του Αλ Σαούντ που έδωσε στη δημοσιότητα ο Τσάκας.

Πρόσθεσε, βεβαίως, στον αέρα του Sentra 103,3 ότι «μπορεί να είναι έτσι η τεχνοτροπία στη Σ. Αραβία». Να θέλουν, δηλαδή, οι πρίγκιπες να βγαίνουν μοντέλα στις φωτογραφίες. Κάτι ανάλογο με τις επώνυμες γκόμενες στην Ελλάδα, οι οποίες κοσμούν τα εξώφυλλα στα περιοδικά και έχεις την αίσθηση ότι κάνουν γυμναστήριο 5 ώρες την ημέρα, όμως η αλήθεια είναι ότι το φώτοσοπ εξαφανίζει σακούλες και σωσίβια, ενώ κάνει τούμπανο τα στήθη.

Κώστα Μαρτάκη μού θύμισε ο πρίγκιπας του Τσάκα. Μπορεί κάποιοι να έχουν διαφορετική άποψη, αλλά νομίζω πως αν στη φωτογραφία του Ελληνα τραγουδιστή γίνει ένα τσιμπιματάκι φωτοσοπιάς στη μύτη και αλλαγή χρώματος ματιών, έρχεται και «δένει» η πριγκιπισιά. Βεβαίως, από τον Μαρτάκη λείπουν 220 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον Παναθηναϊκό και να του χτίσει γήπεδο. Και κάτι ακόμη πιο σημαντικό: δεν έχει Τσάκα!

Δεν ξέρω πού θα βγάλει αυτή η υπόθεση, αλλά όσο πάει τόσο γεμίζει «κενά» και απορίες. Πώς γίνεται άνθρωπος που μιλάει άπταιστα αραβικά να τον ψάχνει χθες στο Διαδίκτυο και να μην τον βρίσκει πουθενά; Μα πουθενά. Μήπως του κάνουν... πόλεμο οι άλλοι πρίγκιπες στη Σ. Αραβία; Μήπως είναι Ρεάλ και Ολυμπιακοί, ενώ ο νεαρός δήλωσε Μπαρτσελόνα και (από χθες) Παναθηναϊκός;

Θα γινόταν, πάντως, πιο πιστευτός ο Βλάσσης Τσάκας αν το μεσημέρι της Δευτέρας είχε πάει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας μαζί του στο ταξί τον... Νταβίντ Βίγια. Να έλεγε «αυτός είναι το πρώτο δώρο του πρίγκιπα στο ''τριφύλλι'' και τον έφερα μαζί μου για να κουβαλήσουμε τις παρκαρισμένες μετοχές του Βαρδινογιάννη».

Με τον Βίγια δίπλα στον Τσάκα ο Γόντικας, δεν μπορεί, θα λύγιζε. Ο Τζίγγερ θα φώναζε «πες του να φέρει και τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, τον Λούσιο», ο Βγενόπουλος θα αναφωνούσε «Χρειαζόμαστε τρεις Βίγια», και ο Γιαννακόπουλος θα έβαζε το κερασάκι στην τούρτα: «Παιδί μου, παιδί μου Τσάκα, φέρε και τον αθλητή Ναβάρο στο μπάσκετ για να διώξω αυτό το σαπάκι, τον Τέπιτς».

Ο Θεός να μας φυλάει από τις σοταριές, πρίγκιπά μου, και ο Αλλάχ να βρέχει ευρώ για να τα δίνουμε στην τρόικα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags