Facebook Pixel Καλά, τι θα έλεγες;
| 2011-01-27 09:37:00

Καλά, τι θα έλεγες;

Καλά, τι θα έλεγες;

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που θέλει να αγωνιστεί ο Ντεγκρά, όπως σχολίασε ο ίδιος σε δηλώσεις του και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο. Προ των πυλών του Ρέντη είναι, τι θα έλεγε;

Όχι ότι έχει άδικο, βέβαια, ο Αργεντινός τερματοφύλακας όσον αφορά τη μάχη του τίτλου, όσο όμως βρίσκεται σε μία άλλη ομάδα θα ήταν καλύτερο να μην «ανοιγόταν» τόσο πολύ.

Ο Ντεγκρά μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και σχολίασε:

«Ξέρω ότι έχει γίνει μια επαφή με τον μάνατζέρ μου και ότι μίλησαν και οι δύο ομάδες, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό και περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει με αυτό το θέμα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε λίγες μέρες έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ γενικά τα επόμενα πέντε παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα για μας».

Για την υπόθεση τίτλος: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και πλέον έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα στην μάχη για τον τίτλο, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Νομίζω πάντως, ότι τα πάντα θα κριθούν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags