Facebook Pixel Το roster και το colpo grosso του Βρύζα
| 2012-03-29 22:50:00

Το roster και το colpo grosso του Βρύζα

Το roster και το colpo grosso του Βρύζα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και ο δικέφαλος πρέπει να επιδείξει επαγγελματισμό και αγωνιστική προσήλωση ώστε να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση στα playoffs. Σημαντικότερη, όμως, από την κατάληξη της φετινής χρονιάς είναι η διαχείριση του Βρύζα για τη δημιουργία του «νέου ΠΑΟΚ».

ειτουργώντας σε ευρωπαϊκά πρότυπα, ο δικέφαλος οφείλει να προγραμματίσει από τώρα τις κινήσεις ενίσχυσης του καλοκαιριού προκειμένου να διασφαλίσει την παρουσία ποιοτικών ποδοσφαιριστών που θα διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητα του συλλόγου παρά την ευρύτερη οικονομική κρίση. Λειτουργώντας «προληπτικά», το overlap.gr παρουσιάζει τους βασικούς άξονες στους οποίους επιβάλλεται να στηριχθεί το εγχείρημα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ.

Διατήρηση του ελληνικού κορμού και των προσωπικοτήτων
Παρά τα οικονομικά προβλήματα, ο δικέφαλος επιβάλλεται να διατηρήσει στο roster του ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία, κίνητρο για βελτίωση και διάθεση για προσφορά στον σύλλογο. Σε αυτούς συγκαταλέγονται οι: Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Μαλεζάς, Κατσικάς, Γεωργίου, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σταφυλίδης, Πόποβιτς. Η παραμονή τους θα συμβάλλει αφενός στη διατήρηση συνοχής της βασικής 11άδας αφετέρου στη διασφάλιση ύπαρξης ικανοποιητικών εναλλακτικών λύσεων (για τα ελληνικά δεδομένα).

Σημαντική κρίνεται, επίσης, η πλαισίωση των νεαρών από δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με αδιαμφισβήτητη προσφορά στην ομάδα. Λίνο και Γκαρσία πρέπει να προσεγγιστούν με σεβασμό και να συνειδητοποιήσουν πως δε μπορούν πλέον να αποδώσουν σε πολύ υψηλό επίπεδο (λόγω ηλικίας). Μοιραία, λοιπόν, οφείλουν να δεχθούν μείωση αποδοχών και να κατανοήσουν τη σημασία της παραμονής και της περιορισμένης χρησιμοποίησής τους για την ομαλή μετάβαση του δικέφαλου στη «νέα σελίδα».

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags